Volledig scherm
Voetbal © pxhere

De Weebosch wint geflatteerd van de De Bocht’80

De Weebosch boekt een geflatteerde 5-0 overwinning op De Bocht'80. Pusphaira en DEES weten allebei niet te scoren

De Weebosch – De Bocht’80 5-0
De thuisploeg boekte een geflatteerde overwinning. Na een half uur kwam De Weebosch op een verdiende voorsprong door Ruud Jansen, 1-0. Sjors de Backer maakt net voor rust de 2-0. Na rust liep De Weebosch vlot uit via treffers van Sjors de Backer (2) en Wilco Jansen.

Pusphaira- DEES 0-0. 
Beide ploegen waren gedurende de gehele wedstrijd aan elkaar gewaagd. Zowel voor rust als na de pauze waren de kansen op een hand te tellen waardoor de beginstand een logische eindstand werd.

Netersel – Casteren 1-0.
Na een voorzet van Roel Michiels kopte Niels Daniels via een verdediger van Casteren de 1-0 binnen. Na de pauze was het een rommelig duel. Gescoord werd er niet meer.

Hulsel – Terlo 4-0.
Binnen twee minuten kreeg hekkensluiter Terlo de enige mogelijkheid van de gehele wedstrijd. Daarna nam Hulsel het initiatief over. Na vijf minuten opende Julian van Limpt de score, 1-0. Stein van Rooij maakte er even later 2-0 van. Nog voor rust kwam er ook een derde treffer. Wederom was Julian van Limpt trefzeker. Na de pauze deed Hulsel het wat rustiger aan. Alleen Tom van der Heijden trof nog doel, 4-0.  

DVS - SVSH 0-2.
SVSH heeft een redelijk eenvoudige overwinning geboekt op bezoek bij DVS. De ploeg van Niels Roijakkers was de hele wedstrijd beter en kwam op het half uur op voorsprong dankzij Lex Klaver. Pal na de thee was het Bram Verhees die de 0-2 tegen de touwen schoot. Daarna daalde het niveau van de wedstrijd naar een bedenkelijk niveau en werd er niet meer gescoord.