Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto

DEES de baas in burentwist met Knegselse Boys

VIJFDE KLASSE CDe burentwist tussen Knegselse Boys en DEES werd in het voordeel beslist van de bezoekers. Voor de stand was het nauwelijks van invloed. Beide ploegen blijven in de middenmoot. Casteren boekte een forse 0-4 overwinning bij DVS.

Knegselse Boys – DEES 2-3. Vooral voor de rust was DEES de betere ploeg. Binnen twintig minuten trof Mitchell Smits twee keer doel, 0-2. Na een half uur maakte Paul Versteynen er 1-2 van. Nog voor rust werd het 1-3. Ditmaal was de doelpuntenmaker van DEES Sander van Ham. Na de pauze duurde het tot de laatste minuut voordat Remco van den Broek voor de 2-3 eindstand tekende.

Rood-Wit'67 - SDO’39 0-4.  SDO’39 won verdiend door beter en verzorgd voetbal. Na een kwartier kwamen de bezoekers op voorsprong door een rake kopbal van Geert Coolen. Twee minuten voor rust kopte Rood Wit’67-speler Sven Vrijdag ongelukkig de bal in eigen doel 0–2. De thuisploeg kwam er sporadisch uit. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Martijn Hellegers maakte er in de 62e minuut uit een strafschop 0-3 van. Invaller Michel Jansen slalomde twee minuten voor tijd door de achterhoede van de roodwitte formatie en rondde onhoudbaar af 0–4

DVS – Casteren 0-4. De bezoekers waren heer en meester. Met goed voetbal aan de zijde van Casteren stond het bij rust al 0-2. Pim Smolders en Kees Teurlings namen de doelpunten voor hun rekening. Na de pauze was Casteren ook weer de betere ploeg. De treffers kwamen ditmaal op naam van Rick Couwenberg en Luuk van Loenhout, 0-4.

Knegselse Boys – DEES 2-3. Vooral voor de rust was DEES de betere ploeg. Binnen twintig minuten trof Mitchell Smits twee keer doel, 0-2. Na een half uur maakte Paul Versteynen er 1-2 van. Nog voor rust werd het 1-3. Ditmaal was de doelpuntenmaker van DEES Sander van Ham. Na de pauze duurde het tot de laatste minuut voordat Remco van den Broek de 2-3 liet aantekenen.

Netersel – Hulsel 3-3. De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Harm van der Heijden. Stef Roijmans tekende even later namens Hulsel voor de 1-1 gelijkmaker. Dezelfde Roijmans werkte even later ongelukkig de bal in eigen doel, 2-1. Na de pauze kwam Hulsel snel terug dankzij een doelpunt van Tom Roest, 2-2. De beslissing leek gevallen toen Tom van der Heijden er 2-3 van maakte. De terechte 3-3 kwam uiteindelijk op het scorebord door toedoen van Martijn Michiels. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement