vv Gemert Reinald Boeren
Volledig scherm
vv Gemert Reinald Boeren © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Derdedivisionist Gemert shopt bij Helmond Sport

Derdedivisionist Gemert heeft de eerste speler voor het seizoen 2020-2021 aangetrokken. Doelman Stefan Tielemans komt over van Helmond Sport en heeft een contract voor één seizoen getekend op sportpark Molenbroek.

De 22-jarige Boekelnaar is derde doelman bij Helmond Sport en wacht nog op zijn debuut in het betaalde voetbal. Hij is op amateurbasis actief op De Braak. Na gesprekken met Helmond Sport-trainer Wil Boessen heeft hij bewust gekozen om een stapje terug te doen. Meerdere clubs hadden interesse maar Tielemans koos bewust voor Gemert. Op de website van de club vertelt hij het volgende: ,, Ik heb hier twee goede gesprekken gehad: eerlijk, duidelijk. Gemert speelt op hoog niveau en is een echte dorpsclub, dat spreekt me wel aan.”

De Technische Commissie van Gemert geeft op haar beurt aan blij te zijn een talentvolle keeper uit de regio te hebben aangetrokken. Tielemans gaat met Bono Barten strijden om een plek tussen de palen.

  1. Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Na lange tijd met blessures te hebben getobd, maakte Wouter Peters op zondag 8 maart bij hoofdklasser Nuenen thuis tegen AWC zijn eerste speelminuten van het seizoen. De competitie kwam vervolgens tot een vroegtijdig einde en nu is duidelijk dat de 25-jarige middenvelder voorlopig ook niet meer terugkeert op het veld. ,,Het was een lastige beslissing, maar ik heb besloten om voor nu even te stoppen met voetballen”, geeft Peters aan.