Volledig scherm
Dino Peljto © Bocholt

Dino Peljto, Dittgher Aarsen en Jaeremi Drijvers naar Wodan

TRANSFERWodan heeft zich voor volgend seizoen versterkt met drie nieuwe aanvallers: ex-prof Dino Peljto (clubloos), Dittgher Aarsen (Scherpenzeel) en Jaeremi Drijvers (Rood-Wit Veldhoven). De Eindhovense club strijdt nog in de nacompetitie voor handhaving in de derde klasse.

Dino Peljto (31) doorliep de gehele jeugd bij PSV en reikte daar tot het beloftenteam. Daarna voetbalde hij bij RKC Waalwijk, Fortuna Sittard en FC Oss. Vervolgens speelde hij vanaf 2011 zes jaar in België bij Turnhout, Dessel Sport, Kapellen en Bocholt. Hij kwam ook voor het nationale team van Bosnië en Herzegovina uit. Vader Mustafa Peljto is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij Wodan. 

Dittgher Aarsen (26) voetbalde in de jeugd bij Scherpenzeel en debuteerde daar in het eerste elftal. Na een tweejarig uitstapje naar Renswoude keerde hij terug bij Scherpenzeel, waar hij de laatste vier seizoenen speelde. 

Jaeremi Drijvers (19) is international van Sint Maarten onder 20 jaar. Hij voetbalde voorheen bij Woenselse Boys, waar hij werd opgepikt door Rood-Wit Veldhoven. Daar kreeg hij speeltijd in het eerste en tweede elftal.  

Volledig scherm
Dittgher Aarsen van Scherpenzeel. © RV Scherpenzeel