Volledig scherm
Archiefbeeld Handel © Ton van de Meulenhof

Doelpunt in laatste seconde nekt Handel

Derde klasse D zuid 2Handel moest in de laatste seconde van de wedstrijd nog een doelpunt incasseren en verloor daardoor de wedstrijd met 3-2.

Door een treffer in de laatste seconde heeft Handel voor de tweede week op rij een onverdiende nederlaag geleden. De ploeg van Tom Jacobs was de bovenliggende partij in Oploo maar keek bij rust tegen een 1-0 achterstand aan. Direct aan het begin van de tweede helft kwam Handel op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Excellent. Met nog twintig minuten op de klok kwam de thuisploeg uit een vrije trap wederom op voorsprong maar Rob Manders schoot Handel langszij. Handel ging op zoek naar de winnende treffer maar uit een counter in de laatste minuut van de wedstrijd viel de 3-2 voor Excellent.

  1. Sander Bertels van Marvilde strijkt na zeven jaar weer bij oude liefde RPC neer
    TRANSFER

    Sander Bertels van Marvilde strijkt na zeven jaar weer bij oude liefde RPC neer

    Middenvelder Sander Bertels (28) van Marvilde keert terug zijn oorspronkelijke club RPC. Hij verliet de Stratumse vereniging in 2012 om vervolgens een jaar voor Rood-Wit Veldhoven uit te komen en voetbalt nu voor het zesde seizoen bij Marvilde. Zowel zijn huidige als nieuwe ploeg speelt in de tweede klasse F, Marvilde staat vierde en het als dertiende geklasseerde RPC moet waarschijnlijk nacompetitie gaan spelen voor lijfsbehoud.