Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © RGB Stock

Doelpunt van Rick van Rooij zorgt voor eerste overwinning van het seizoen voor Terlo

VIJFDE KLASSE E ZUID 1Terlo heeft thuis tegen DOSKO'32 de eerste overwinning van het seizoen geboekt. De treffer van Rick van Rooij was genoeg voor drie punten. SVSH wint met 5-0 van DEES.

Terlo – DOSKO’32 1-0.
Terlo boekte de eerste winst van dit seizoen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel na een half uur. Terlo-verdediger Rick van Rooij kopte de bal tegen de touwen, 1-0. Voor rust kreeg de thuisploeg ook nog kansen op 2-0 en 3-0. Het bleef bij de ene treffer van Rick van Rooij. Na de pauze drong DOSKO’32 fel aan. Het kreeg ook mogelijkheden, maar Terlo hield stand.

SVSH – DEES 5-0.
In de eerste helft gebeurde er helemaal niets op sportpark De Plagge. Na een donderspeech en een dubbele wissel bij SVSH ging de ploeg van Niels Roijakkers voetballen en liep het in twintig minuten uit naar de 5-0 eindstand. Voor de thuisploeg waren Erwin Toonders (2), Mike van de Moosdijk, Bram van Mierlo en Ruud Smits trefzeker.

De Bocht ’80 - Casteren 1-3.
De Bocht creëerde één kans in de eerste helft en die was gelijk raak. Thanh Nguyen tikte in de vijfde minuut de 1-0 binnen. Op slag van rust kwam Casteren op gelijke hoogte door Sep Mijs, 1-1. Elf minuten na de pauze maakte Willem van Rijthoven er 1-2 van. Hierna had de thuisploeg prima mogelijkheden op de gelijkmaker en mistte het een penalty. Een minuut voor tijd kreeg De Bocht’80 het deksel op de neus door een doelpunt van Willem van Rijthoven; 1-3.

De Weebosch – Riethoven 0-3.
Riethoven boekte een verdiende overwinning. De ruststand was 0-1 door een doelpunt van Joey van Otten. Na rust troffen Tim de Graaf en Gijs van Otten doel, 0-3.

Hulsel – Pusphaira 3-0.
Hulsel had weinig te duchten van de Eindhovense studenten die zes basiskrachten misten. Stef Roijmans opende de score, 1-0. Niet veel later maakte Tom Roest er 2-0 van. Na de pauze ging de thuisploeg vrolijk verder. De 3-0 eindstand kwam op het scorebord door toedoen van Bas Liebregts.

DVS – Knegselse Boys 2-2.
DVS was in de beginfase de bovenliggende ploeg. Het kwam vrij vlot op een 2-0 voorsprong door twee doelpunten van Wester Wester die in de 14e en 22e minuut doel trof. Halverwege de eerste helft kreeg Knegselse Boys een strafschop. DVS-doelman Job Linsen stopte de elf meter. Na rust kwam Knegselse Boys terug tot 2-1 door een doelpunt van Berend de Bruin. Uiteindelijk werd het in de 65e minuut 2-2. Thijs Willems nam de gelijkmaker voor zijn rekening.

Netersel – Rood Wit-67 2-0.
De score werd geopend door een fraaie treffer van Joost van den Bisen. Jaap Waalen maakte er uit een strafschop 2-0 van.