Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © RGB Stock

Doelpunt van Rick van Rooij zorgt voor eerste overwinning van het seizoen voor Terlo

VIJFDE KLASSE E ZUID 1Terlo heeft thuis tegen DOSKO'32 de eerste overwinning van het seizoen geboekt. De treffer van Rick van Rooij was genoeg voor drie punten. SVSH wint met 5-0 van DEES.

 1. Gemert haalt met Jorzolino Falkenstein oude bekende terug: ‘Heb nog een flink aantal maanden om weer ‘in shape’ te komen’
  TRANSFER

  Gemert haalt met Jorzolino Falken­stein oude bekende terug: ‘Heb nog een flink aantal maanden om weer ‘in shape’ te komen’

  De Technische Commissie van derdedivisionist Gemert is druk bezig om de selectie voor het seizoen 2021-2022 gestalte te geven. Vandaag maakte het bekend dat Jorzolino Falkenstein, na acht seizoenen, terugkeert op sportpark Molenbroek. De vleugelaanvaller komt over van het Belgische FC Wezel Sport. ,,Voetbal is passie hè. De laatste training bij Wezel Sport dateert alweer van vier à vijf maanden geleden.”
 2. Reusel Sport verliest liefst negen jonge selectiespelers: ‘Toch hebben we volgend seizoen weer goede groep’

  Reusel Sport verliest liefst negen jonge selectie­spe­lers: ‘Toch hebben we volgend seizoen weer goede groep’

  Liefst negen spelers nemen bij Reusel Sport afscheid van de selectie. Acht gaan in een lager team spelen bij de club en eentje vertrekt. ,,Toen ik in 2019 trainer werd van Reusel Sport waren er ook veel spelers gestopt, maar dat betrof oudere jongens”, vertelt coach Niels Gevers. ,,Nu is de situatie toch anders en haken allemaal jongere spelers af. Door corona hebben ze veel vrije tijd en na kunnen denken en ze willen niet meer de verplichtingen die horen bij spelen in de selectie.”
 1. Uitblinkende Frenkie de Jong helpt Barça aan Copa del Rey
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong helpt Barça aan Copa del Rey

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie