Volledig scherm
© RGB Stock

Doelpuntrijke overwinning voor DOSL

Vierde klasse EDOSL heeft met 7-3 gewonnen van RKESV. FC Cranendonck was met 2-1 te sterk voor FC Oda

DOSL – RKESV 7-3.
Ruben van Meijl en Jay Leuverink zetten DOSL op een 2-0 voorsprong, voordat RKESV terugkwam in de wedstrijd. Frank Bax tekende voor de 3-1 ruststand. Na de pauze voerde DOSL de score op tot 7-1 via nog twee goals van Ruben van Meijl en twee doelpunten van Rick van Hooff. Daarna maakte RKESV nog twee treffers voor de statistieken.

FC Cranendonck – FC Oda 2-1.
FC Cranendonck was met name na rust beter dan FC Oda, wat een terechte overwinning opleverde. Bram de Leest zette de thuisploeg in de achtste minuut op voorsprong, tien minuten later kwam FC Oda op gelijke hoogte door een penalty. Een kwartier voor tijd besliste Dré de Leest de wedstrijd met de 2-1.

Neerkandia – RKSVO 0-3.
Op sportpark Moostdijk verloor Neerkandia met ruime cijfers van RKSVO, het werd 0-3 voor de ploeg uit Ospel. Bij rust keek de ploeg van Marty Heijmans al tegen een 0-2 achterstand aan. In de tweede helft drong Neerkandia aan maar uit een counter werd de eindstand bepaald op 0-3.

  1. Sander Bertels van Marvilde strijkt na zeven jaar weer bij oude liefde RPC neer
    TRANSFER

    Sander Bertels van Marvilde strijkt na zeven jaar weer bij oude liefde RPC neer

    Middenvelder Sander Bertels (28) van Marvilde keert terug zijn oorspronkelijke club RPC. Hij verliet de Stratumse vereniging in 2012 om vervolgens een jaar voor Rood-Wit Veldhoven uit te komen en voetbalt nu voor het zesde seizoen bij Marvilde. Zowel zijn huidige als nieuwe ploeg speelt in de tweede klasse F, Marvilde staat vierde en het als dertiende geklasseerde RPC moet waarschijnlijk nacompetitie gaan spelen voor lijfsbehoud.