Volledig scherm
© FotoMeulenhof

Dommelen deelt tik uit aan directe concurrent, SDO'39 buigt 0-2 achterstand om naar 5-2 tegen De Weebosch

VIERDE KLASSE GDommelen heeft directe achtervolger Steensel met 4-0 terug naar huis gestuurd. Het gat tussen de ploegen is nu vijf punten. SDO'39 boog een 0-2 achterstand om naar 5-2 tegen De Weebosch.

Dommelen – Steensel 4-0.
Koploper Dommelen heeft het gat met directe achtervolger Steensel vergroot tot vijf punten. De dominante thuisploeg leidde halverwege met 2-0 door doelpunten van Luuk Verberne en Jonathan van Doorn. Robin Lepelaars miste een penalty voor de bezoekers. Na de pauze miste Steensel (nu Dorus van den Broek) wederom een strafschop, waarna Van Doorn en invaller Tom van Loon de eindstand op 4-0 lieten uitkomen.

Vessem – De Raven 3-0.
In de tweede minuut bracht Jaap van Diessen de thuisploeg op voorsprong, 1-0. Na rust bouwde Vessem de stand uit naar 2-0. Wederom via een voorzet vanaf de achterlijn die door Roel Sterken laag en hard binnen werd geschoten, 2-0. In de 60e minuut speelde Jarno Olislagers zijn ploegmaat Jaap van Diessen vrij die vervolgens uithaalde; 3-0.

Hulsel – Acht 0-3.
Het eerste doelpunt viel pas halverwege de tweede helft. Rob van der Plaat schoot van afstand de 0-1 binnen. Vijf minuten later tekende Jordy van den Oetelaar voor de 0-2. Het slotakkoord was voor nieuweling aan de zijde van Acht; Bo van Dijk. De jeugdspeler bepaalde de eindstand op 0-3.

SDO’39 – De Weebosch 5-2.
In de eerste helft zag het er niet naar uit dat de thuisploeg iets had in te brengen. De Weebosch kwam in de zevende minuut op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Ramon van Meurs. Vijf minuten voor de rust was het Wilco Jansen die uit een voorzet van Ramon van Meurs de 0-2 binnenkopte. Na de pauze kantelde de wedstrijd volledig. Uit twee corners troffen eerst Frans Berger (1-2; 56ste minuut) en vervolgens Niels Heesakkers (2-2; 58ste minuut) doel. Elf minuten voor tijd maakte Geert Coolen er 3-2 van. Na een overtreding in de voorlaatste minuut op Niels Heesakkers ging de bal op de stip en schoot Mike Gevers de bal tegen de touwen, 4-2. Het slotakkoord kwam in de extra speeltijd. Michel Jansen scoorde met een rake kopbal, 5-2.

ZSC – Riethoven 2-2.
De thuisploeg nam een 1-0 voorsprong door een treffer van verdediger Stefan Cremers. Coen Neutkens verdubbelde even later met een kopbal de marge naar 2-0. Vlak voor de pauze maakte Paul van Gerwen er 2-1 van. In de blessuretijd van de eerste helft was dezelfde Van Gerwen weer trefzeker. Het bleek uiteindelijk ook de eindstand. Halverwege de tweede helft kreeg Harm Theuws nog een rode kaart waardoor Riethoven met tien man verder moest.

Bergeijk – HMVV 3-2.
Bergeijk kreeg in de openingsfase de beste kansen. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam ook HMVV enkele malen gevaarlijk voor de dag. Gescoord werd er pas na rust. Dirk Verstijnen opende in de 62ste minuut de score voor HMVV, 0-1. Gijs Jansen trok even later de score gelijk, 1-1. Weer namen de bezoekers halverwege de tweede helft een 1-2 voorsprong door een treffer van Floran Veerman. Bergeijk toonde daarna veerkracht. Roy Veraa tekende voor 2-2 en het slot was voor Stijn Cox die met een rake kopbal scoorde, 3-2.