Volledig scherm
Archiefbeeld Fiducia © © Orange Pictures / Joris Verwijst

Door Paaspop moet Fiducia-coach flink sleutelen aan basiself

VIJFDE KLASSE FMet een sterk gewijzigde basis is Fiducia onderuit gegaan op eigen veld tegen Astrantia: 2-3. Elsendorp heeft op bezoek bij Sambeek met 3-1 verloren. 

Sambeek – Elsendorp 3-1.
Elsendorp verloor terecht op bezoek bij Sambeek. De ploeg van Marcel Verberkt begon zwak aan de wedstrijd een keek na een kwartier tegen een 2-0 achterstand aan. Bruno Ribeiro scoorde op slag van rust de aansluitingstreffer. In de tweede helft was Sambeek beter en dit resulteerde een kwartier voor tijd in de derde treffer voor Sambeek.

Fiducia – Astrantia 2-3.
Vanwege Paaspop speelde Fiducia met een sterk gewijzigde basis tegen Astrantia, ondanks een goede wedstrijd verloor het met 2-3. Fiducia kwam halverwege de eerste helft op voorsprong via Max van Bakel. Op slag van rust viel de gelijkmaker uit het niets. In de tweede helft kwam Astrantia op 1-3 waarna Pieter Ploegmakers de spanning terugbracht in de wedstrijd. In een hectische slotfase hing de gelijkmaker in de lucht maar deze viel niet.

  1. Sander Bertels van Marvilde strijkt na zeven jaar weer bij oude liefde RPC neer
    TRANSFER

    Sander Bertels van Marvilde strijkt na zeven jaar weer bij oude liefde RPC neer

    Middenvelder Sander Bertels (28) van Marvilde keert terug zijn oorspronkelijke club RPC. Hij verliet de Stratumse vereniging in 2012 om vervolgens een jaar voor Rood-Wit Veldhoven uit te komen en voetbalt nu voor het zesde seizoen bij Marvilde. Zowel zijn huidige als nieuwe ploeg speelt in de tweede klasse F, Marvilde staat vierde en het als dertiende geklasseerde RPC moet waarschijnlijk nacompetitie gaan spelen voor lijfsbehoud.