Volledig scherm
© Thinkstock

DOSKO’32 vloert koploper Waalre; Sterksel nadert met rasse schreden

De 1-0 winst van DOSKO'32 op koploper Waalre brengt de spanning geheel terug. Zeker omdat Sterksel bij Hulsel won, 1-4.

DOSKO’32-Waalre 1-0. In een niet al te beste wedstrijd tussen de nummers drie en één viel er buiten een bal van Waalre op de paal (Kees Uijthoven) en een vermeende strafschop voor DOSKO ‘32 weinig te genieten. Net nadat DOSKO’32 speler Toon Bierings goed wegkwam en niet zijn tweede gele kaart ontving, scoorde invaller Luke Castelijns in de 81e minuut van net buiten de zestien de enige en winnende treffer, 1-0. Hierdoor nadert Sterksel de koppositie van Waalre met rasse schreden.

Hulsel – Sterksel 1-4. Hulsel verloor van het sluwe en ervaren Sterksel. Via Stef Roijmans kwam de thuisploeg op voorsprong. 1-0. Nog voor rust was het Rene Bolster die de 1-1 op het scorebord bracht. Nadat Hulsel–aanvaller Stef Roijmans net na rust twee grote kansen miste, liet Vincent van de Groenendaal met een rake kopbal de 1-2 voor de bezoekers aantekenen. Na een overdreven rode kaart voor Tom Roest een kwartier voor tijd liep Sterksel simpel uit naar 1-4. Giuseppe Miraglia en Rene Bolster (penalty) waren de doelpuntenmakers.

SDO’39 – DVS 4-0. SDO’39 liet pas in de tweede helft zien, wie het meest aanspraak mocht maken op de winst. Door goals van Niels Heesakkers, Michel Jansen, Johan Paridaans en Mike Gevers werd het uiteindelijk een 4–0 overwinning voor de ploeg uit Lage Mierde.

DEES- SVSOS 1-1. Nadat Mitchell Smits DEES na een kwartier op voorsprong had gezet, moesten de bezoekers al snel met tien man verder. De thuisploeg kreeg in het vervolg legio mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen, maar kreeg in de slotfase het deksel op de neus. Het was Jesper Priems die voor SVSOS een zwaarbevochten punt binnenschoot, 1-1.

Rood-Wit'67 – Casteren 1–0. De thuisploeg behaalde een zwaar bevochten overwinning. Halverwege de eerste helft kreeg Rood-Wit'67 de beste kans. Dayne Rodriguez lobde de bal echter alleen voor keeper Siem van Esch van Casteren over het doel. Zes minuten voor tijd viel voor Rood-Wit'67 de winnende treffer. Ietwat gelukkig want door een schot van Maarten Derks ging de bal via de kluts in het doel, 1-0.

Terlo – Netersel 0-1. De strijd was al vroeg beslist. In de vierde minuut schoot Luuk van der Sande op het Bergeijkse doel., Zijn schot werd van richting veranderd door de voet van Joost van den Bisen waarmee hij de doelman van Terlo kansloos liet, 0-1. In de stand kwam daarna geen verandering meer.

Tuldania – Knegselse Boys 1-2. De bezoekers kwamen op voorsprong door een treffer van Bas Sesink, 0-1. Halverwege de tweede helft werd het gelijk. De verdiende treffer voor Knegselse Boys kwam er alsnog. Luc Mollen nam de 1-2 voor zijn rekening. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement