Archiefbeeld: Willem Mennen in actie tijdens ONDO-Neerkandia
Volledig scherm
Archiefbeeld: Willem Mennen in actie tijdens ONDO-Neerkandia © Frank Laracker

DOSL haalt hard uit tegen Bruheze; Neerkandia wint overtuigend

VIERDE KLASSE EDOSL liet vanmiddag geen spaan heel van Bruheze. De Helmonders werden met zeven tegendoelpunten naar huis gestuurd. Neerkandia boekte een sterke thuisoverwinning tegen RKMSV.

Neerkandia RKMSV 3-1

Neerkandia heeft de thuiswedstrijd tegen RKMSV met 3-1 gewonnen. De ploegen gingen rusten met een 1-1 stand. Jonathan van Bussel maakte namens Neerkandia de goal. Na rust liep de ploeg weg bij de tegenstander uit Meijel door doelpunten van Willem Mennen en Daan Creemers.

DOSL – Bruheze 7-1

Het was een heus doelpuntenfestijn bij DOSL. Bruheze kende daarentegen een totale offday. Na drie minuten scoorde Frank Bax de 1-0. Zes minuten later maakte René Bolster de 2-0. Diezelfde Bolster scoorde in de 42ste minuut de 3-0. Na rust was het in de 58ste minuut wederom Frank Bax die 4-0 op het scorebord zette. In de 68ste minuut maakte Jay Leuverink de 5-0. Vier minuten later maakte Willem Bax er 6-0 van en in de 82ste minuut maakt Ralf Geelen het laaste doelpunt voor DOSL: 7-0. Rik Koolen scoorde drie minuten voor tijd de eretreffer voor Bruheze: 7-1.

Lierop - Maarheeze 1-1

Een gelijkopgaande wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Voor rust kwam Lierop op voorsprong. Hidde Maas schoot de bal zacht in en de bal rolde via de paal het doel in. De tweede helft speelde Lierop matig en kreeg Maarheeze kleine kansen. Een schot van Thijs van Heugten werd van richting veranderd en belandde in de goal. De speler van Maarheeze tekende hiermee voor de eindstand: 1-1.

SSE – FC Cranendonck 1-1

De eerste kans van de wedstrijd was voor SSE. Na 11 minuten werd de bal op de stip gelegd, maar deze penalty werd gemist door Rens Briels. Op slag van rust kwam FC Cranendonck op voorsprong. Guus Versteijnen tikte een voorzet van Klaas van den Wildenberg binnen. In de tweede helft waren er kansen over en weer en maakt SSE tien minuten voor tijd gelijk door een schot in de korte hoek van Eward Slegers.

Laar – ONDO 4-3

Laar en ONDO trakteerden de toeschouwers op veel doelpunten. Na vijf minuten kwam Laar al op voorsprong. Na twintig minuten spelen kwam de thuisploeg op 2-0. Kort voor rust deed ONDO wat terug via Joost Berkers die de bal op een presenteerblaadje gaf aan Geert Verberne die er alleen maar tegenaan hoefde te lopen. Maik Idzes zorgde in de 44ste minuut voor de gelijkmaker, waardoor de ploegen met een 2-2 tussenstand gingen rusten. Na rust komt Laar op 3-2 na een bal die van richting werd veranderd. In de 62ste minuut komt ONDO weer op gelijke hoogte als Kees Verberne de rebound van een schot van Maik Idzes binnenwerkt. Uiteindelijk trekt de ploeg wel aan het kortste eind als Laar vlak voor tijd uit een corner de 4-3 op het scorbord zette.

Grashoek – SJVV 1-1

De eerste helft was voor de thuisploeg. Na een kwartier kwam Grashoek verdient op voorsprong. De wedstrijd kabbelde voort zonder echt grote kansen. In de rust zette SJVV wat dingen om en dit pakte goed uit. In de 65ste minuut maakte Wout Munsters de 1-1 en dit was ook de einduitslag.