Volledig scherm

DVS en Netersel vinden het net makkelijk

VIJFDE KLASSE D ZUID IEr vielen ontzettend veel goals deze speelronde. Met name DVS en Netersel waren op dreef.

DVS – EDN’56 7-1.
Al na zes minuten maakte Stan van der Heiden de 1-0 voor de thuisploeg. In de 42ste minuut verdubbelde Jasper Jakobs de score: russtand 2-0. Drie minuten na rust maakte Wester Wester de 3-0. Tien minuten later deed Ard Gerrits er een schepje bovenop, waarna EDN’56 snel de 4-1 maakte. Met nog 20 minuten op de klok werkte Jeffrey Weiss de 5-1 binnen. Vlak voor het fluitsignaal maakte Wester en Jakobs ook nog de 6-1 en 7-1.

DEES – SVSOS 4-1.
De gelijkopgaande eerste helft eindigde in 1-1 na goals van Ruud van Dijck voor SVSOS en Bart Dieker voor DEES. Een paar minuten na rust maakte Floris Fransen al de 2-1 voor de thuislpoeg. Via doelpunten van opnieuw Dieker en Mitchell Toorop bevestigde DEES het krachtverschil. Eindstand 4-1.

DOSKO’32 – LSV 5-0.
Na tien minuten zette Ardjan Fleerakkers de thuisploeg op voorsprong met een schot in de korte hoek. In de 35ste minuut poeierde Jur Beerens de 2-0 op het scorebord en twee minuten later zette Stan Jacobs de 3-0 russtand op het bord. Na rust duurde het even; in de 80ste minuut maakte Jody van Woerkum er 4-0 van en even later werd het vanaf de penaltystip 5-0 via Thijs Berendsen.

Knegselse Boys – De Bocht’80 2-1.
Na een sterke opening van de bezoekers omspeelde Thijs van Dongen de keeper en scoorde hij de 0-1. Een minuut later moest hij echter met rood het veld verlaten na een sliding. Ook met tien man leek De Bocht’80 de overwinning binnen te slepen maar Knegselse Boys kwam terug. In de 79ste minuut was het Berend de Bruin en in de 83ste minuut Hein Willems: eindstand 2-1.

Tongelre – Pusphaira 1-5.
Na 35 minuten krulde Jochem Meijer een vrije trap binnen: 0-1. Vijf minuten later scoorde Sander Tax de 0-2 na een mooie aanval en een minuut later maakte Jimmy van der Schoor er voor Tongelre 1-2 van. Op slag van rust werd het nog 1-3 door een goal van Arthur de Meulder. Na rust duurde het tot de 80ste minuut voor er gescoord werd. Douwe Orij maakte er 1-4 van en vlak voor het eindsignaal deed Kay Brand ook nog een duit in het zakje: 1-5.

Sterksel – Netersel 1-9.
Sterksel begon sterk aan de wedstrijd maar na tien minuten maakte Joost van den Bisen de 0-1 voor de bezoekers. Sterksel domineerde echter en kwam na een goede aanval in de 25ste minuut terug: Ruud van der Velden gaf een prima steekpass op Jeffrey Perts, die de 1-1 maakte. Een paar minuten later zette Rick Spooren echter de 1-2 ruststand op het bord. Na de thee vielen drie snelle goals voor de bezoekers door Stefan van der Wijdeven, Jaap walen en Roel Michiels. In de 60ste en 65ste minuut maakte Daan Michiels er twee: 1-7. Tien minuten later scoorde Van den Bisen zijn tweede en vlak daarna maakte Daan Michiels zijn hattrick compleet: eindstand 1-9.

Casteren – Terlo 1-0.
In de eerste helft domineerde de thuisploeg en dat resulteerde na een half uur spelen in de 1-0. Luuk van Loenhout kopte de bal binnen na een voorzet van rechts. In de tweede helft kwam Terlo beter in de wedstrijd maar tot scoren kwamen ze niet meer.