Volledig scherm
© Orange Pictures

Eerste thuisdoelpunt Nuenen in 2019

HOOFDKLASSE BZe hebben er in Nuenen even op moeten wachten, maar na 630 minuten voetballen viel het eerste doelpunt van 2019 te noteren op sportpark Oude Landen. De laatste thuistreffer dateert zelfs van 28 oktober toen Leonidas met 4-2 aan de kant werd gezet. 

Bijna was het tegen IFC weer niet gelukt. Nuenen keek met de rust tegen een 0-1 achterstand aan. Ondanks een veldoverwicht lukte het de formatie van coach Jan Poortvliet niet om die meerderheid in treffers om te zetten. Totdat Sam Strijbosch in de laatste minuut een vrije trap ineens binnenschoot en daarmee Nuenen van een klein trauma verloste, 1-1.

Nuenen: Keeris; Van den Berk, Verkuyl; Teunissen (75. Bots), Van Bokhoven (70. Maas); Van Stipdonk, Van Gool, Strijbosch, Raas; Kreekels, Jansen (60. De Jong).  

  1. Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtingen in kampioen
    Amateurvoetbal

    Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtin­gen in kampioen

    Vandaag zijn de laatste beslissingen in het amateurvoetbal gevallen. FC Eindhoven won met 0-3 van buurman RPC en pakt daarmee de titel. De ploeg promoveert nu naar de eerste klasse. De vijfde klasse E zuid 2 kende een razend spannende ontknoping. Tegen de verwachting in is niet SPV maar HVV de ploeg die er met het kampioenschap van door gaat. Dramatische slotfase voor ONDO. Ploeg slikt in 98ste minuut gelijkmaker en mist daardoor het kampioenschap.