Volledig scherm
Vreugde bij Serhat Koç, nadat hij voor TEC heeft gescoord tegen Dongen. © Raphael Drent

Eindhovense goalgetter Serhat Koç verlaat TEC voor een nieuw avontuur

TRANSFERDe 28-jarige Eindhovense aanvaller Serhat Koç neemt na dit seizoen afscheid van TEC. Hij is bezig aan zijn tweede jaar bij de Tielse club, die tweede staat in de derde divisie. Koç maakte dit seizoen al achttien doelpunten bij TEC. 

“Na dit seizoen sta ik open voor een nieuwe uitdaging", meldt Koç op zijn Facebookpagina. ,,De afgelopen twee jaar heb ik een leuke tijd gehad bij TEC. Ik hoop deze mooie periode af te sluiten met een kampioenschap en TEC weer te laten promoveren naar de tweede divisie.”

Koç speelde in de jeugd bij Brabantia en EVV Eindhoven en brak daarna in het profvoetbal door bij FC Eindhoven. Hij speelde ook bij FC Groningen, Cambuur, Helmond Sport, DOVO en het Belgische FC Kapellen.

Eerder was al bekend dat ook Veldhovenaar Thomas Horsten (25) TEC komende zomer verlaat. De voormalig speler van PSV en FC Eindhoven keert terug naar zijn oude club UNA.

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.