Zohir El Maach.
Volledig scherm
PREMIUM
Zohir El Maach. © Foto van de Meulenhof.

El Maach met HVV lijnrecht tegenover oude club SV Brandevoort: ‘Ga er alles aan doen om te scoren’

AmateurvoetbalAfgelopen zomer nam Zohir El Maach de beslissing om na vijf jaar SV Brandevoort te verruilen voor HVV. Zondag treffen beide clubs elkaar.

Zohir El Maach kwam in competitieverband nog niet in actie voor HVV. Hij raakte vlak voor het seizoen begon geblesseerd. ,,Ik verrekte mijn enkelbanden. Daarom heb ik nog niet kunnen spelen in de competitie, maar nu ben ik weer helemaal fit”, vertelt El Maach. Uitgerekend voor het duel tegen zijn oude club SV Brandevoort is de Helmondse spits weer terug uit de lappenmand. Hij maakte veel mee bij de groen-witten. In vijf jaar tijd werd El Maach meerdere malen topscorer van de selectie en maakte hij het eerste kampioenschap van de club mee.

  1. Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Na lange tijd met blessures te hebben getobd, maakte Wouter Peters op zondag 8 maart bij hoofdklasser Nuenen thuis tegen AWC zijn eerste speelminuten van het seizoen. De competitie kwam vervolgens tot een vroegtijdig einde en nu is duidelijk dat de 25-jarige middenvelder voorlopig ook niet meer terugkeert op het veld. ,,Het was een lastige beslissing, maar ik heb besloten om voor nu even te stoppen met voetballen”, geeft Peters aan.