Volledig scherm
© pxhere

Elsendorp kan nacompetitie wel vergeten

Elsendorp speelt in de slotfase gelijk en lijkt nacompetitie te kunnen vergeten. Fiducia wint doelpuntrijk duel van SVS: 2-4. 

Elsendorp - VIOS’38 1-1.
Elsendorp lijkt deelname aan de nacompetitie te kunnen vergeten. De groen-witten lieten op het nippertje twee punten door de vingers glippen tegen nummer twee VIOS’38. Aanvankelijk liet het elftal van trainer Marcel Verberkt veel kansen onbenut, maar laat in de wedstrijd kwam Elsendorp toch op voorsprong. Dick de Bruijn scoorde op aangeven van Bruno Ribeiro: 1-0. Op de valreep moesten de Elsendorpers echter toch de gelijkmaker incasseren.

SVS - Fiducia 2-4.
Jordi Peters bezorgde met twee treffers in de tweede helft Fiducia de volle buit in Stevensbeek. De ploeg uit De Rips gaf niet lang daarvoor nog een 0-2 voorsprong prijs. Fiducia nam het voortouw door treffers van Max van Bakel en Pieter Ploegmakers, maar door goals net voor en kort na rust poetste SVS de achterstand weg. Toch gingen de punten mee naar De Rips met dank aan Peters.

  1. Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtingen in kampioen
    Amateurvoetbal

    Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtin­gen in kampioen

    Vandaag zijn de laatste beslissingen in het amateurvoetbal gevallen. FC Eindhoven won met 0-3 van buurman RPC en pakt daarmee de titel. De ploeg promoveert nu naar de eerste klasse. De vijfde klasse E zuid 2 kende een razend spannende ontknoping. Tegen de verwachting in is niet SPV maar HVV de ploeg die er met het kampioenschap van door gaat. Dramatische slotfase voor ONDO. Ploeg slikt in 98ste minuut gelijkmaker en mist daardoor het kampioenschap.