Volledig scherm
© Twitter FC Cranendonck

FC Cranendonck pakt periodetitel

Vierde klasse EFC Cranendonck heeft de periodetitel binnen. De ploeg won thuis met 3-1 van Grashoek.

FC Cranendonck – Grashoek 3-1.
De nog ongeslagen koploper FC Cranendonck veroverde tegen Grashoek eenvoudig de eerste periodetitel. In de 22ste minuut nam de thuisploeg de leiding. Daan Driessen legde de bal breed op topscorer Ralph van Meijl, die de keeper omzeilde en zijn achtste doelpunt van deze competitie liet noteren, 1-0. Een vrije trap van Driek van de Vorst werd in de 36ste minuut door Grashoek-verdediger Leike Cuijpers in eigen doel gekopt, 2-0. In de 52ste minuut kopte Wesley Damen na een afgemeten voorzet van aanvoerder Rob Slenders de 3-0 binnen. FC Cranendonck verzuimde daarna verder afstand te nemen van Grashoek, dat in de 71ste minuut nog de 3-1 maakte uit een strafschop.

Maarheeze – DOSL 1-3.
De bezoekers uit Leende blijven dankzij een 1-3 overwinning op Maarheeze meedraaien in de subtop van de vierde klasse E. Na ongeveer een half uur kwam DOSL op voorsprong via een doelpunt van Ruben van Meijl. Kort daarop zorgde Sammy Derikx voor de 1-1 ruststand. In de tweede helft was DOSL sterker en via doelpunten van Rene Bolster en wederom Ruben van Meijl werd er een terechte 1-3 overwinning geboekt op sportpark De Romrijten.

SJVV – Neerkandia 1-3.
Neerkandia wist op sportpark De Dreef met 1-3 te winnen op bezoek bij SJVV. In de eerste helft waren de bezoekers heer en meester en gingen ze met een 0-2 voorsprong aan de thee dankzij doelpunten van Luuk Seijken en Coen van Horen. SJVV probeerde in de tweede helft terug te komen in de wedstrijd maar via een benutte strafschop van Jannes van Horen werd het duel beslist. Koen Kuunders redde in de slotfase nog de eer voor SJVV en bepaalde koppend de eindstand op 1-3.

Bruheze – SSE 2-2.
In een aantrekkelijke wedstrijd hebben Bruheze en SSE de punten gedeeld. De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en kwam op voorsprong via Robin Kemper. Nog voor rust bogen de bezoekers dankzij treffers van Remco de Vries en Rens Briels de achterstand om in een 1-2 voorsprong. In de tweede helft was SSE de betere en kreeg het kansen op 1-3 maar deze viel niet, invaller Bart Vissers bezorgde tien minuten voor het laatste fluitsignaal Bruheze alsnog één punt.

ONDO – FC Oda 2-0.
Al in de derde minuut kwam ONDO op voorsprong op sportpark De Heikamp toen Willem Slaats knap de openingstreffer tegen de touwen schoot. Daarna bleef de ploeg van Mark Lommen beter maar overtuigde het amper. Pas in de slotfase werd de wedstrijd definitief beslist toen Joost Berkers de 2-0 tegen de touwen schoot.

RKMSV – Lierop 1-0.
Op bezoek bij RKMSV heeft Lierop een onnodige 1-0 nederlaag geleden. De wedstrijd was van beide kanten niet goed en de kansen waren schaars. De 0-0 ruststand was een logisch gevolg. In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld en leek het uit te lopen op een bloedeloze remise. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal viel uit het niets de enige treffer van de middag en werd de eindstand bepaald op 1-0.