Volledig scherm
© GinoPress B.V.

Fiducia blijft in blessuretijd met lege handen achter, MVC wint van Keldonk

VIJFDE KLASSE E ZUID 2In het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tussen Irene en Fiducia bleef laatstgenoemde met legen handen achter: 2-1. MVC won de thuiswedstrijd van Keldonk probleemloos met 2-0.

MVC – Keldonk 2-0.
MVC boekte een eenvoudige overwinning op Keldonk, op sportpark De Smagt werd het 2-0. Vanaf het eerste fluitsignaal was MVC de betere en dit resulteerde in een vroege voorsprong dankzij een geplaatst schot van Kevin Verheijen. Na de openingstreffer kwam Keldonk beter in de wedstrijd maar het werd amper gevaarlijk. In de tweede helft begon de thuisploeg wederom sterk en na vijf minuten resulteerde dit in de 2-0: wederom Verheijen was trefzeker. Daarna kreeg de ploeg van Tom van der Wijst nog enkele uitstekende mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden maar in de stand kwam geen verandering meer.

Irene – Fiducia 2-1.
De wedstrijd tussen Irene en Fiducia werd enkele weken geleden gestaakt met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. In de 45 minuten die vandaag gespeeld werden begon Fiducia uitsteken en kwam het via Luuk van der Weerden terecht op gelijke hoogte, hij schoot een vrije trap fraai binnen. De wedstrijd leek geen winnaar te krijgen maar in de slotminuut viel de 2-1 alsnog binnen.