Volledig scherm
© Stockfoto

Foutje in veldonderhoud maakt hoofdveld Fiducia onbespeelbaar; Elsendorp verliest in laatste minuut

Vijfde klasse EElsendorp heeft in de laatste minuut met 3-4 verloren van WHV. Nederwetten heeft een moeizame 2-1 overwinning geboekt op MVC

Elsendorp – WHV 3-4.
“Snel vergeten en weer door”, zei Elsendorp trainer Marcel Verberkt. Zijn ploeg liep vandaag tegen een zure nederlaag aan. Al vroeg kwam de thuisploeg op voorsprong door Bruno Ribeiro. Niet veel later kreeg WHV een strafschop, maar de keeper kwam tot redding. Voor rust scoorde WHV tweemaal en moest de thuisploeg in de tweede helft een achterstand omdraaien. Dat leek te lukken. Luuk Sommers en Bruno Ribeiro scoorde kort na rust, maar even later maakte WHV weer gelijk. In de laatste minuut viel het doek voor Elsendorp, want de bezoekers kwamen op voorsprong.

Nederwetten – MVC 2-1.
Nederwetten beleefde geen makkelijke wedstrijd vandaag, maar daar is trainer Henri Maas ondertussen wel aan gewend: “De meeste wedstrijden zijn voor ons redelijk moeilijk.” Het was MVC die de score opende; Rob van Gerwen scoorde namens de Mortelnaren. Daarna kwam Nederwetten meer aan de bal en net voor rust trok Bram de Jonge de stand gelijk. Twee minuten later kreeg de thuisploeg nog een penalty, maar die werd gemist door Toon van Rooij. Hij zette zijn misser daarna gelukkig recht, toen hij zijn ploeg op voorsprong zette – en achteraf bleek dat de winnende te zijn.

Fiducia – FC De Rakt. (Afgelast)
Wegens een fout in het veldonderhoud was het speelveld van Fiducia onbespeelbaar. 

Ollandia – VCO 3-1.
Ollandia kwam al vroeg op voorsprong door Steven van Dijken. In de 18e minuut stond het echter alweer 1-1. In de tweede helft was het wederom Steven van Dijken die zijn ploeg op voorsprong zette. Uiteindelijk tekende Stan de Beer nog  voor 3-1

Keldonk – Nieuw Woensel 1-2.
Nieuw Woensel heeft goede zaken gedaan in Keldonk. Door doelpunten van Jordy van Kesteren en Davey van der Gaag ging de ploeg uit Eindhoven met een kleine voorsprong terug naar de kleedkamers. Na rust deed Keldonk nog wat terug, maar dat was niet voldoende. Er werd verder niet meer gescoord.