Volledig scherm
Archiefbeeld: SPV viert doelpunt tegen SVSH © FotoMeulenhof/Rene Manders

Game, set and match voor SVSH tegen Belfeldia; SPV heeft geen kind aan Sporting ST

VIJFDE KLASSE D (ZUID II)De uitslag lijkt op die van een tenniswedstrijd, maar er werd toch echt gevoetbald bij SVSH. De mannen uit Someren-Heide wonnen met 6-4. SPV had geen genade en won met 6-0 van Sporting ST.

SPV – Sporting ST 6-0.
SPV won met liefst 6-0 van Sporting ST. De ploeg van Marty Heijmans stond na een gelijkopgaande eerste helft op voorsprong dankzij een doelpunt van Leon Swinkels. In de vijftigste minuut verdubbelde Leon Swinkels de marge waarna het verzet van de bezoekers gebroken was. Willem Swinkels, Jannes Haazen (2) en Matteo Trovatello zorgden voor het half dozijn treffers voor de thuisploeg.

Olympia Boys – Kronenberg 0-1.
Een zwaargehavend Olympia Boys heeft de thuiswedstrijd tegen Kronenberg met 0-1 verloren. Het was flink puzzelen voor Maikel van de Rijt om elf namen het veld in te sturen, de trainer van Olympia Boys mistte liefst zeven basisspelers. Dit was ook te merken aan het niveau, Olympia Boys kon geen vuist maken en kreeg sporadisch kansen. Kronenberg deed het niet veel beter maar wist een kwartier voor het laatste fluitsignaal wel te scoren, 0-1.

SVSH – Belfeldia 6-4.
Tegen koploper Belfeldia begon SVSH ijzersterk aan de wedstrijd. Al in de eerste minuut scoorde Wesley Maas de openingstreffer. Amper twee minuten later verdubbelde Bram van Mierlo de marge en in de negende minuut zorgde diezelfde Van Mierlo ook voor de 3-0. Na twintig minuten deed Belfeldia uit terug maar met zijn tweede treffer zorgde Wesley Maas voor de 4-1 ruststand. Ook in de tweede helft bleef SVSH op zoek naar doelpunten en het was Ruud Smits die de vijfde treffer scoorde. Nadat Belfeldia voor de tweede keer scoorde was het Dennis Kanters die met een stift de zesde treffer van de middag maakte. In de slotfase verslapte de thuisploeg en wist Belfeldia nog twee keer te scoren waardoor de eindstand werd bepaald op 6-4.