Volledig scherm
Nick Tielemans van UNA (r) schermt de bal af voor Sofian Akouili van OFC. © Orange Pictures

Geen sprake van Höcher-effect; UNA verliest opnieuw

DERDE DIVISIEBij UNA was er geen sprake van een Marc Höcher-effect. De ploeg verloor de eerste wedstrijd onder leiding van de interim trainer die afgelopen week de rol van Ger Demin overnam. Op bezoek bij OFC gingen de Zeelstenaren met 2-1 onderuit.

Het was weer hetzelfde liedje van zo vaak dit seizoen. De eerste vijfentwintig minuten zijn alleszins acceptabel, krijgt UNA mogelijkheden, verzaakt daarin en dan zakt het langzaam weg. Totdat het achterin een keer fout gaat en dan is het gebeurd. UNA-verdediger Joey Verhoeven had in de dertiende minuut de hoek voor het uitzoeken, maar hij mikte zijn kopbal precies op de paal.

Na iets meer dan een half uur spelen kwam UNA op achterstand. Tim Freriks zette OFC op voorsprong, 1-0. UNA kon in de eerste helft geen potten breken en modderde onder Höcher verder waar het onder Demin gebleven was. In minuut 57 kwam UNA op een 2-0 achterstand toen wederom Tim Freriks raak schoot. Kort daarvoor liet Thomas Horsten een grote kans onbenut. In de 70ste minuut kwam UNA terug in de wedstrijd. Sten Senders maakte er voor de Zeelstenaren 2-1 van. Maar verder dan de aansluitingstreffer kwam de ploeg niet. En zo verloor UNA wederom en begint het er langzaam beroerd uit te zien voor de ploeg.

UNA: Derix; Scheepers (71. Herman), Verhoeven, Verkoelen, Jagt; Horsten, van Dijk, R. van Boekel (73. Schijvenaars; 89. Franssen); Tielemans, Van de Gevel, Senders.