Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Geert Voets nieuwe trainer Casteren

TRAINERSCARROUSELGeert Voets wordt komend seizoen hoofdtrainer bij vijfdeklasser Casteren. De 57 jarige Reuselnaar  is geen onbekende in het Kempische amateurvoetbal. Hij was als speler actief bij Reusel Sport en HMVV. Na zijn voetballoopbaan is hij ook assistent-trainer geweest bij deze twee clubs.

 1. Door corona gesloopte Luc Segers zet streep door transfer naar Geldrop

  Door corona gesloopte Luc Segers zet streep door transfer naar Geldrop

  Opnieuw een domper voor eersteklasser Geldrop. Nadat eerder al aanvoerder Joep van Vroenhoven aangaf voorlopig te stoppen met voetballen door aanhoudende maag/darmklachten, liet nieuweling Luc Segers vandaag weten komend seizoen niet in actie te kunnen komen voor Geldrop. De 23-jarige verdediger kampt een halfjaar na het oplopen van corona nog altijd met ernstige oververmoeidheid. Segers trekt daarom zijn overschijving van RKVVO naar Geldrop in.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.