Volledig scherm
© FotoMeulenhof

Geldrop nog altijd ongeslagen na gelijkspel in Limburg, individuele fouten van Heeze bezorgen ZSV drie punten

Eerste klasse DGeldorp heeft op bezoek bij Limburgia 2-2 gespeeld. De ploeg heeft hierdoor nog altijd de ongeslagen status in de eerste klasse D. Twee persoonlijke fouten aan de kant van Heeze zorg voor een overwinning van ZSV: 2-3. 

Heeze – ZSV 2-3.
Door twee individuele fouten schonk Heeze de overwinning aan ZSV. Tot aan de rust ging het nog goed. De bezoekers openden na twaalf minuten de score door een kopbal van Maarten Kuunders, 0-1. Zes minuten later zette Jorg van Galen beide partijen op gelijke hoogte, 1-1. Na de pauze had ZSV het betere veldspel. Heeze compenseerde dat met een enorme werklust. Halverwege de tweede helft leidde een te zachte terugspeelbal van Teun Vinck de 1-2 achterstand in. ZSV-aanvaller Thijs Meulendijks rondde vanuit een moeilijke hoek af. Vier minuten later ging Heeze-doelman Vincent Jansen opzichtig in de fout. De goalie plaatste de bal bij het uitverdedigen recht in de voeten van Maarten Kuunders die de hoek voor het uitzoeken had, 1-3. Vervolgens kwam de thuisploeg na een fraaie individuele actie van Jorg van Galen drie minuten voor tijd terug tot 2-3.     

Deurne – SSS’18 3-0.
Deurne heeft een comfortabele zege geboekt op rode lantaarndrager SSS’18. Op sportpark De Kranenmortel werd het 3-0. Wederom kreeg Thijs Matheij zijn naam op het scorebord. Twee keer zelfs. De andere Deurnese treffer werd gemaakt door Parfait Luwawa.

Limburgia – Geldrop 2-2.
Uit bij Limburgia speelde hoogvlieger Geldrop alweer voor de vierde keer dit seizoen gelijk. De doelpuntenmakers namens de groen-witten waren Richard van Malten en Ron Jansen: 2-2. Omdat koploper Chèvremont heeft verloren, bedraagt het gat met nummer twee Geldrop nu drie punten. Na zeven competitieduels is de ploeg van trainer Pierre van den Eeden nog altijd ongeslagen in de eerste klasse D.