Volledig scherm

Geldropse en Nuenense derby's in districtsbeker

EINDHOVEN - In de tweede ronde van de districtsbeker zijn meerdere buurtgenoten aan elkaar gekoppeld. Zo ontvangt Braakhuizen op sportpark De Kievit Geldrop en EMK mag het thuis opnemen tegen dorpsgenoot RKSV Nuenen. Gestel speelt uit tegen de amateurs van PSV. De wedstrijden staan gepland op zondag 23 oktober.

Programma districtsbeker 2e ronde zondag 23 oktober

Zuid I
PSV - Gestel
EMK - Nuenen
Braakhuizen - Geldrop
Dommelen - Marvilde Valkenswaard - Brabantia Bergeijk - RKVVO Wilhelmina Boys - Oirschot Vooruit Wodan - Unitas'59 Tuldania - Bladella
Zuid II
Budel - ZSV

 1. Rob Manders haalt vijf keer uit tegen Berghem Sport
  DERDE KLASSE D (ZUID2)

  Rob Manders haalt vijf keer uit tegen Berghem Sport

  Handel – Berghem Sport 7-1. Een attente Peter van den Bosch pikte de bal op, ging er op rechts vandoor en leverde een voorzet af. De inkomende spits Rob Manders knalde de bal tegen de touwen: 1-0. Even later kopte Rob Manders een voorzet van Geert van den Bosch, via de onderkant van de lat, binnen: 2-0. Vlak voor rust was wederom Manders het goudhaantje. De indraaiende corner van Geert van den Bosch werd door hem het laatst beroerd: 3-0. Berghem Sport stond op dat moment al met negen man, na twee rode kaarten. In de tweede helft liep Handel zodoende makkelijk uit naar 7-0, via Manders (2), Jordy Beekmans en Mark de Waard. Vlak voor tijd zorgde Jordi Verhagen voor de ere-treffer.
 2. Mierlo-Hout sterkste in stadsderby, Maarheeze verslaat Laar
  DERDE KLASSE C

  Mierlo-Hout sterkste in stadsderby, Maarheeze verslaat Laar

  Baarlo – SC Helmondia 1-1. Al binnen twee minuten kwamen de Helmonders op voorsprong. Een foute uittrap van de doelman van Baarlo werd afgestraft door spits Jordi van de Boom. De verdere eerste helft was het duel in evenwicht. Baarlo kwam sterker uit de rust maar verder dan een late gelijkmaker kwam het niet. Vlak voor tijd zorgde een doelpunt van Baarlo ervoor dat SC Helmondia met een punt terug kon richting de Braak.