Nick Kuylaars
Volledig scherm
Nick Kuylaars © Lierse Kempenzonen

Geldropse vleugelspits Nick Kuylaars verkast naar Hoogstraten

TRANSFERVleugelspits Nick Kuylaars (25) uit Geldrop neemt na twee jaar afscheid van het Belgische Lierse Kempenzonen en vervolgt komend seizoen zijn voetbalcarrière bij Hoogstraten. Die club speelt op het vierde niveau in België, een trede lager dan de afdeling waarin Lierse Kempenzonen voetbalt. Kuylaars tekende een eenjarig contract bij Hoogstraten.

Kuylaars stond dit seizoen buitenspel door een slepende liesblessure. ,,Bij Hoogstraten hoop ik na mijn blessure weer lekker een jaar te voetballen, om vervolgens weer een stap hogerop te maken. Ik start ook met een eigen voetbalschool en wil trainersdiploma's gaan halen. Dat is allemaal fijn met elkaar te combineren.”

Voorheen speelde Kuylaars bij Braakhuizen en Geldrop. In 2017 vertrok de aanvaller naar België en was daar eerst bij Vosselaar actief. Zijn toenmalige trainer Frank Belmans komt hij weer tegen bij Hoogstraten. In 2018 verkaste Kuylaars naar Oosterzonen, dat vervolgens de clubnaam veranderde in Lierse Kempenzonen en in het stadion van voormalig landskampioen Lierse SK ging spelen. Daar kende Kuylaars een goed eerste seizoen, waarna hij in de lappenmand belandde.