Volledig scherm
Mark Westerlaken. © Frans Brzoskwoski

Gemert heeft met verdediger Mark Westerlaken selectie rond

TRANSFERMet het vastleggen van Mark Westerlaken heeft Gemert de selectie voor komend seizoen rond. De centrale verdediger traint al sinds de winter mee bij de hoofdklasser en is ook al speelgerechtigd. Afgelopen zondag maakte Westerlaken zijn debuut voor Gemert in het thuisduel met Minor. 

Westerlaken (22) begon bij Nulandia met voetballen en werd gescout door FC Den Bosch waar hij tien jaar in de jeugdopleiding speelde. Daarna koos hij voor een maatschappelijke carrière en kwam onder meer bij Blauw Geel'38 terecht. Afgelopen zomer vertrok hij naar het Indonesische eiland Bali om af te studeren. In de winter keerde hij terug en pakte het voetbal op bij Gemert. ,, Ik kende al een paar jongens. Coen Brouwers is een goede vriend van me, dus dat contact was snel gelegd”, vertelt Mark op de clubwebsite van Gemert. 

De samenwerking in de afgelopen maanden beviel van beide kanten goed, waardoor Westerlaken in beeld kwam voor een plek in de selectie van komend seizoen, mede door het vertrek van Dennis van Rooij en de blessure van Jori Vermeulen.