Volledig scherm
PREMIUM
Zonder Thijs van Pol was Gemert veel te sterk tegen SDO. Het is nog maar de vraag of Van Pol op tijd hersteld is om tegen Staphorst mee te doen. © Orange Pictures / Perry van de Leuvert

Gemert klaar voor Staphorst; meedoen Van Pol vraagteken

NACOMPETITIE DERDE DIVISIEStaphorst vormt voor hoofdklasser Gemert de laatste horde richting de Derde Divisie. Woensdagavond is het eerste duel, in Gemert. Of ook aanvoerder Thijs van Pol aan de aftrap (20.00 uur) verschijnt is een vraagteken. 

Zaterdag zette Gemert SDO met 4-0 aan de kant, nadat de heenwedstrijd door Gemert al met 0-5 werd gewonnen. De return in Gemert was dan ook van alle spanning ontdaan, zag ook trainer Reinald Boeren. ,,Er was een bepaalde gelatenheid, ook bij de tegenstander. Ze probeerden het nog wel, maar na de 1-0 was het over. Ik heb daar gebruik van gemaakt door spelers eraf te halen en te sparen”, vertelde Boeren maandagavond, voordat hij met Gemert het veld alweer opstapte om zich voor te bereiden op het treffen met Staphorst.

  1. Sander Vereijken zit in de zesde versnelling: van derde klasse naar betaald voetbal in 365 dagen
    PREMIUM
    Het seizoen van

    Sander Vereijken zit in de zesde versnel­ling: van derde klasse naar betaald voetbal in 365 dagen

    Als er iemand is op wiens loopbaan het begrip stroomversnelling van toepassing is, dan is het op die van Sander Vereijken (22). Ruim een jaar geleden werd hij kampioen met Mierlo-Hout in de derde klasse, onder meer door een hattrick in de kampioenswedstrijd. Een transfer naar zondaghoofdklasser Gemert volgde. Met die ploeg promoveerde de linksbuiten naar de derde divisie. En nu? Nu is het tijd voor het hoofdstuk Helmond Sport.