Volledig scherm
Trainer Goeran van den Heuvel (rechts) en links voorzitter Jan van den Broek van RPC. © RPC

Goeran van den Heuvel verlengt contract bij RPC

TRAINERSCARROUSELHet bestuur van tweedeklasser RPC uit Eindhoven heeft met hoofdtrainer Goeran van den Heuvel overeenstemming bereikt om zijn huidige contract te verlengen tot en met het seizoen 2019-2020.

Van den Heuvel is begin 2018, halfweg het vorige seizoen, begonnen als hoofdtrainer van RPC en eindigde in dat seizoen op de achtste plaats met de club. Momenteel bezet de ploeg de tiende plaats in de tweede klasse F.

De samenwerking met de technische staf, de spelersgroep en het bestuur is tot op heden over en weer zo goed bevallen, dat er al snel overeenstemming werd bereikt om samen verder te gaan.

  1. Gemert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorersklassement

    Ge­mert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorers­klas­se­ment

    Thijs van Pol voert het ED-topscorersklassement aan. De spits van hoofdklasser Gemert staat na zijn twee doelpunten van afgelopen zondag op 24 treffers alweer dit seizoen. In de hoofdklasse wordt hij op gepaste afstand gevolgd door ploeggenoot Ralf Kemper (24). Verder gooien ook Steven van Dijke (vijfdeklasser Ollandia), Erwin Isbouts (derdeklasser Valkenswaard) en Toon van Lierop (vijfdeklasser SPV) hoge ogen.