Niels Roijakkers trainer SVSH.
Volledig scherm
Niels Roijakkers trainer SVSH. © Fotomeulenhof

Half dozijn treffers voor SVSH

VIJFDE KLASSE D (ZUID 2)SVSH had geen enkele moeite met Kronenberg, na negentig minuten bleef de teller steken op 6-1 voor de ploeg van Niels Roijakkers.

RKSVN – Olympia Boys 2-0.
Het mocht vandaag niet zo zijn voor de Olympia Boys. “We hebben met pech verloren,” zei trainer Maikel van der Rijt over de wedstrijd, De eerste helft deed de ploeg uit Ommel niet onder voor de Limburgers, maar het kwam zelf niet tot scoren. De wedstrijd eindigde in 2-0.

SPV – Egchel 2-0.
Winst voor de thuisploeg in barre omstandigheden. Na een hele tijd zonder doelpunten viel dan tien minuten voor rust toch de eerste. Bram Rijnders zette zijn ploeg op voorsprong. Na rust bleef het onnodig lang spannend, maar door het doelpunt van Thijs van Rooij verdween die spanning snel weer. Trainer Marty Heijmans is blij met het resultaat, en met het sportieve spel van beide teams. “We hebben iedereen heel kunnen houden, en dat is altijd fijn met dit weer.”

SVSH – Kronenberg 6-1.
SVSH heeft een sterke indruk achter gelaten in Limburg. Na een sterk begin wisten Wesley Maes en Bram van Mierlo de eerste twee doelpunten te maken. De ploeg van trainer Niels Rooijakkers had kansen genoeg, maar bleef steken op twee doelpunten in de eerste helft. Na rust werd SVSH efficiënter. Mike van de Moosdijk scoorde het derde doelpunt van de wedstrijd, en invaller Stefan Maes scoorde als invaller een zuivere hattrick. Hij had daar slechts 20 minuten voor nodig. Kronenberg deed in de laatste minuut nog iets terug, maar dat was niet voldoende. SVSH won met 6-1.