Volledig scherm
© Peter van Gogh

Handel doet uitstekende zaken in strijd om handhaving

Derde klasse D zuid 2Handel heeft in de strijd om rechtstreekse handhaving uitstekende zaken gedaan. Een zwaar gehavend RKPVV kon het niet bolwerken tegen Avanti'31.

Avanti’31 – RKPVV 4-1.
Een zwaar gehavend RKPVV, dat vijf geblesseerden had, heeft op bezoek bij Avanti´31 met 4-1 verloren. De thuisploeg zette vroeg druk en daar had RKPVV veel moeite mee. Al vroeg in de wedstrijd keken de Helmonders tegen een 2-0 achterstand aan. Anthony van Lierop schoot RKPVV fraai op 2-1. In de tweede helft speelde RKPVV iets beter mara kon het niet op gelijke hoogte komen. Avanti´31 scoorde nog twee keer, eindstand 4-1.

FC Schadewijk – Nijnsel 3-0.
Nijnsel had op bezoek bij koploper FC Schadewijk niet veel in te brengen en verloor met 3-0. In de openingsfase kwam de thuisploeg op 1-0 en pal voor de thee viel de tweede treffer. In de tweede helft veranderde het spelbeeld nauwelijks en bepaalde de thuisploeg de eindstand op 3-0.

Nooit Gedacht – Helmondia 1-0.
In Geffen heeft Helmondia met 1-0 verloren van Nooit Gedacht. De ploeg van trainer Juan Bonilla speelde aardig maar vergat de mogelijkheden te benutten. Na iets meer dan vijftig minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Helmondia deed wat het kon maar wist de gelijkmaker niet achter de uitblinkende doelman van Nooit Gedacht geschoten.

BMC – Handel 0-3.
Handel heeft in de strijd om rechtstreekse handhaving uitstekende zaken gedaan op bezoek bij BMC, de ploeg van Tom Jacobs wist met 0-3 te winnen. Handel begon fel en na een kwartier opende Teun Graat de score, 0-1. Na een half uur was Graat wederom trefzeker en verdubbelde hij de Handelse voorsprong, 0-2. Het duel werd in de vijftigste minuut beslist toen Ruud Konter de 0-3 tegen de touwen schoot.