Volledig scherm
Archiefbeeld MULO © Jan Verhoeven

Handel neemt revanche op Excellent, MULO lijdt terechte nederlaag

Derde Klasse D ZUID 2Mulo kwam tekort in de uitwedstrijd tegen Boekel Sport. De ploeg verloor met 3-1. Handel nam revanche in de wedstrijd tegen Excellent: 1-0.

Boekel Sport – MULO 3-1.
MULO leed op bezoek bij Boekel Sport een terechte nederlaag en lijkt zich op te moeten gaan maken voor de nacompetitie tegen degradatie. In de openingsfase kwam de thuisploeg op voorsprong en daarna kreeg het veel mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden maar het faalde in de afronding. Op het uur scoorde Luuk de Vries de 1-1 uit een vrije trap. Daarna scoorde Boekel 2-1 om in blessuretijd alsnog naar 3-1 te counteren. 

Handel – Excellent 1-0.
Met een minimale overwinning heeft Handel revanche genomen voor de nederlaag van twee dagen terug tegen Excellent. De ploeg van Tom Jacobs won terecht met 1-0. In een open eerste helft kregen beide ploegen enkele mogelijkheden maar werd er niet gescoord. In de tweede helft was Handel sterker maar speelde het slordig, pas twintig minuten voor het laatste fluitsignaal wist Koen Fonken te scoren. Excellent ging daarna vol op de aanval maar het was Handel dat de beste kansen kreeg om het duel definitief op slot te gooien maar onder andere Rob Manders faalde vrij voor de doelman.