archiefbeeld Heeze en Deurne
Volledig scherm
archiefbeeld Heeze en Deurne © DCI media

Heeze wint gemakkelijk, teammanager Deurne krijgt rode kaart

Eerste klasse DHeeze heeft op het eigen veld Limburgia makkelijk over de knie gelegd. Het werd maar liefst 5-1. Op bezoek in Zuid-Limburg ging Deurne met 4-2 onderuit. De ploeg hoopte op een stunt maar dat zat er niet in. In de slotfase kreeg de teammanager van Deurne nog rood.

Heeze - Limburgia 5-1.
Door een dikke overwinning op Limburgia is Heeze gestegen naar plek twaalf en heeft het aansluiting gevonden met de onderkant van de middenmoot. Gijs Moerenhout, de middenvelder die deze winter terugkeerde bij Heeze na een kort avontuur in het Belgische Achel, scoorde zowel de 1-0 als 2-0. Limburgia kwam daarna terug in de wedstrijd met de 2-1, maar het was routinier Vincent van den Groenendaal die de Heeze-zege vervolgens met een hattrick veilig kon stellen: 5-1.

Chevremont - Deurne 4-2.
Op bezoek bij koploper Chevremont hoopte Deurne op een stunt en in de eerste helft was de bezoekende partij zeker niet minder en misschien zelfs een beetje beter dan de thuisploeg. Al snel kregen de gasten ook een enorme kans, maar Stefan van der Werf schoot in oog in oog met de keeper over. Nadat Chevremont profiteerde van een defensief slippertje (1-0) en de paal had geraakt, schoot Van der Werf Deurne rond het half uur langszij, 1-1. In de tweede helft trof Chevremont opnieuw het aluminium en liep het daarna uit naar een 3-1 voorsprong. Van der Werf bracht de spanning terug met de 3-2, maar met de 4-2 was de wedstrijd gespeeld. In de slotfase kregen Gregory Lammers (twee keer geel) en de teammanager van Deurne nog rood.