Volledig scherm
Archiefbeeld Helmondia © Orange Pictures / Perry vd Leuvert

Helmondia in slotfase van doelpuntrijk duel ten onder

Helmondia heeft thuis niet kunnen winnen van Baarlo. Drie doelpunten waren zelfs niet genoeg voor een punt. Baarlo maakte in de slotfase de vierde en won de wedstrijd. Liessel heeft thuis verloren van Merefeldia: 0-2. 

Liessel – Merefeldia 0-2.
Op sportpark De Smeltkroes heeft Liessel een terechte 0-2 nederlaag geleden tegen Merefeldia. De ploeg van Maarten Stevens kwam in de eerste helft op achterstand. Liessel probeerde terug te keren in de wedstrijd maar uit een counter viel de 0-2 waarna de wedstrijd beslist was.

SC Helmondia – Baarlo 3-4.
Tom Hertogs opende in de eerste minuut de score voor Helmondia. Daarna nam Baarlo het initiatief in handen en na tien minuten viel de gelijkmaker. Een fout in de verdediging leidde op het half uur de 1-2 van Baarlo in. Vlak voor het rustsignaal trok Amos Letworry de stand weer gelijk. In de tweede helft begon Helmondia sterk maar was het Baarlo dat wederom op voorsprong kwam, via Roy van Turnhout kwam Helmondia wederom op gelijke hoogte. Met nog tien minuten op de klok werd de eindstand bepaald op 3-4.