Volledig scherm
© Orange Pictures / Perry vd Leuvert

Helmondia met lege handen door vrije trap in slotfase

Derde Klasse CHelmondia is op bezoek in Limburg bij Ysselsteyn in de slotfase met lege handen komen te staan. De ploeg moest een late vrije trap incasseren waardoor het 2-1 werd voor de Limburgers. Liessel ging op bezoek bij Merefeldia met 2-0 onderuit. 

Ysselsteyn - Helmondia 2-1.
Op aangeven van Tom Hertogs opende Kadir Budaklir in de achttiende minuut de score namens Helmondia. Daarna kreeg Helmondia legio kansen om de score uit te bouwen, zonder succes. Na de pauze ging Amos Letwory namens de bezoekers alleen op de keeper af, maar hij miste. Via een scrimmage trok Ysselsteyn de stand gelijk. De Limburgers trokken drie minuten voor tijd met een vrije trap het duel naar zich toe.

Merefeldia - Liessel 2-0.
Liessel moest de drie punten aan de thuisploeg laten, maar blijft desondanks op koers voor een plek in de nacompetitie. Al na drie minuten kwamen de bezoekers op achterstand. Na een half uur kwam Merefeldia via een vrije trap op 2-0. Na de thee drong Liessel aan en kregen het kansen via onder meer Hein van Kemenade en Harm Renders, maar gescoord werd er niet meer in Nederweert.