Volledig scherm
© FotoMeulenhof

Helmondse derby eindigt in gelijkspel; RKPVV-speler valt scheids aan, Nijnsel wint met speels gemak

DERDE KLASSE D ZUID IIHelmondia tegen RKPVV eindigde in een gelijkspel. In de slotseconde maakte de thuisploeg de 2-2. Hierna werd de scheidsrechter aangevallen door een speler van RKPVV. Nijnsel had geen enkele moeite met SCG‘18: 0- 5. 

Helmondia - RKPVV 2-2.
De ploegen gingen gelijk op en dat was terug te zien in de stand. Na 20 minuten spelen kopte Stephan van de Water raak, hoewel het onduidelijk was of er nog een voet van RKPVV tussen zat. Een paar minuten voor rust poeierde Luigi Burhenne zijn ploeg op gelijke hoogte. Na rust leek RKPVV te gaan winnen nadat Johan van Lierop de 1-2 binnenschoot in de 58ste minuut. De slotfase liep echter anders dan iedereen had verwacht. Zo’n beetje in de allerlaatste seconden schoot Van de Water raak voor de 2-2, waarna een speler van RKPVV de scheidsrechter tegen de grond werkte en een grote schermutseling op het veld ontstond.

SCG’18 – Nijnsel 0-5.
Op bezoek bij SCG’18 heeft Nijnsel flink uitgehaald. De ploeg van trainer Tim Werts begon dan ook als een speer aan de wedstrijd. Na twintig minuten stond Nijnsel al met 0-2 voor door doelpunten van Stafan Hulsen en Jelle de Louw. In de tweede helft schakelden de bezoekers zelfs nog een tandje bij en scoorden nog drie keer. De Louw en Hulsen maakten allebei hun tweede doelpunt en ook Rick van der Vleuten liet het net een keer trillen: 0-5.

Nooit Gedacht – Handel 3-1.
De wedstrijd begon goed voor Handel. Na 18 minuten kwamen de bezoekers op voorsprong door een doelpunt van Thijs Fonken. Daarna ging het mis. Tien minuten later stond Nooit Gedacht met 2-1 voor. Doelpuntenmakers waren Ramon van den Elzen en Bob van Iersel. Ondanks aandringen van Handel tilde Nooit Gedacht in de slotfase van de tweede helft de score nog naar 3-1, door een doelpunt van Tijn Vos.