Volledig scherm
Braakhuizen verloor zondag in de eerste finale voor promotie naar de tweede klasse met 0-2 van Bladella. © Bert Jansen

Herkansingsfinale Braakhuizen tegen SVSSS op De Leemkuilen in Best

De herkansingsfinale tussen het Geldropse Braakhuizen en  SVSSS uit Udenhout voor promotie naar de tweede klasse wordt woensdag 20 juni gespeeld op sportpark De Leemkuilen in Best. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Braakhuizen miste zondag de eerste kans op promotie door thuis in Geldrop met 0-2 te verliezen van Bladella, dat daardoor een plaats in de tweede klasse bemachtigde. SVSSS verloor in de andere finale met 0-8 van Unitas'30 uit Etten-Leur. Omdat er in de tweede klasse nog een vacante plek is,  mogen Braakhuizen en SVSSS daar in een herkansingsfinale om gaan strijden.

De wedstrijd op sportpark De Leemkuilen, de accommodatie van voetbalclub Best Vooruit, staat onder leiding van scheidsrechter Souwen.

  1. Oud-trainer Peter Maas (Baronie en Halsteren): ‘Ik denk niet dat Gemert het nog weggeeft’
    PREMIUM
    ontknoping hoofdklasse

    Oud-trai­ner Peter Maas (Baronie en Halsteren): ‘Ik denk niet dat Gemert het nog weggeeft’

    Hij werd kampioen met Halsteren, maar kende zijn grootste successen als trainer van Baronie. Peter Maas (49), sinds vijf jaar internationaal scout van sc Heerenveen, weet wat er gevraagd wordt in de top. Het amateurvoetbal houdt hij nog altijd nauwlettend in de gaten. Hij laat desgevraagd zijn licht schijnen op de seizoensontknoping in de hoofdklasse B en de kansen van VV Gemert.