Mark Burgmans: ,,We hebben het goed opgepakt en onszelf positief verrast."
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Burgmans: ,,We hebben het goed opgepakt en onszelf positief verrast." © FotoMeulenhof

Het gedegradeerde Dommelen heeft de wind weer mee

AMATEURVOETBALDe titel in de vierde klasse was in 2013 de kroon op zijn debuutjaar bij Dommelen. Mark Burgmans hoopt dat kunstje nu te herhalen.

Na een seizoen vol tegenslag heeft het gedegradeerde Dommelen de wind weer mee. De ploeg is na zes duels met de volle buit koploper en nog zonder tegengoals. ,,Elke gewonnen wedstrijd dat we de nul houden is voor de defensie een extra feestje", vertelt aanvoerder Mark Burgmans (26), die in het hart van de verdediging speelt. ,,We geven weinig weg en hebben met Dennis Soeteman ook nog een goede en ervaren keeper. In tegenstelling tot vorig seizoen zit het nu mee."

  1. Danilo Verus zwaait weer af bij SV Valkenswaard

    Danilo Verus zwaait weer af bij SV Valkens­waard

    Danilo Verus (36) keert volgend seizoen niet terug onder de lat bij tweedeklasser SV Valkenswaard. Hij zet opnieuw een punt achter zijn carrière. Dat deed Verus in 2018 ook al na drie jaar het doel van hoofdklasser Nuenen te hebben verdedigd, maar op 1 december 2019 maakte hij zijn comeback in de competitiewedstrijd van SV Valkenswaard uit tegen Marvilde. Nadien speelde hij nog zes duels. De uitwedstrijd tegen Beerse Boys op 8 maart (uitslag 0-0) was zijn laatste optreden bij SV Valkenswaard.