Volledig scherm
© Thinkstock

Hoogvliegers Waalre en Sterksel winnen met overtuigende cijfers

Waalre - DEES 6-0. Met de rust stond het al 3-0 voor koploper Waalre. Wouter Bosman, Ivar Brans en Kees Uijthoven troffen doel namens de thuisploeg. Na de pauze liet Waalre zich terugdringen, maar veel kansen dwong DEES niet af. In de zeventigste minuut leidde een solo van invaller Joost Sengers tot 4-0. Uijthoven en Sean Govers bepaalden de eindstand op 6-0.

Casteren - Sterksel 1-4. Bart Berkers maakte de eerste namens nummer twee Sterksel en Vincent van den Groenendaal schroefde de score vervolgens op naar 0-3. Uit een strafschop maakte Casteren via Pim Smolders de 1-3, alvorens Van den Groenendaal met zijn derde van de middag de eindstand op 1-4 bepaalde.

SVSOS - Terlo 2-1. SVSOS hing achterover, kreeg voor rust slechts twee kansen, maar kwam wel op 1-0. Nog voor de pauze bracht Koen Daris de bezoekers langszij, 1-1. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld en wederom sloeg SVSOS toe: 2-1. Terlo liet te veel kansen onbenut en trok daardoor uiteindelijk aan het kortste eind.

DVS - Tuldania 4-1. In de twaalfde minuut rondde Wester Wester een fantastische af, 1-0. Na een kwart wedstrijd werd het 1-1, maar vlak voor rust zorgde opnieuw Wester voor het verschil, 2-1. Door doelpunten van Roel de Greef en Stefan de Vries eindigde de wedstrijd in 4-1.

Knegselse Boys - Hulsel 1-1. In de eerste helft ging het redelijk gelijk op. Na de pauze kreeg Knegselse Boys twee open kansen en vervolgens werd het via Tom van der Steen 1-0. Er leek niets aan de hand voor de thuisploeg, maar ineens kwam Hulsel op 1-1 door een doelpunt van Tom Roest. Knegselse Boys drong in de slotfase nog aan, zag een inzet voor de doellijn gekeerd worden en hield daardoor slechts een puntje over aan de wedstrijd tegen Hulsel.

Dosko'32 - SDO'39 2-1. Dosko'32 begon sterk aan de wedstrijd, wat resulteerde in een snelle 1-0 voorsprong. Dennis van Woerkum schoot een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied binnen. In de tweede helft begon SDO'39 sterk en ging op zoek naar de gelijkmaker. Dosko bleef overeind en kwam op 2-0 door een schitterende volley van Toon Bierings. In de laatste minuut zette Marco van Rijn de eindstand op het scorebord: 2-1.

Netersel - Rood-Wit'67 1-0. Beide teams hadden afgelopen donderdag een wedstrijd gespeeld en dat was goed te zien. Netersel - Rood-Wit'67 was beslist geen goede pot. Rood-Wit'67 nam voor rust het initiatief en Netersel was na de pauze de betere. Uiteindelijk zorgde Martijn Michiels na een uur spelen voor het verschil: 1-0.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement