Volledig scherm
Archiefbeeld SPV © Orange Pictures / Frank Kerbusch

HSE wil met zeven man niet komen voetballen

VIJFDE KLASSE E Zuid 2HSE besloot een half uur voor de wedstrijd tegen SPV niet te komen. De ploeg had te weinig man en zelfs bij de veteranen was er niemand meer beschikbaar. 

SPV – HSE afgelast
Vorige week hield het Eindhovense HSE het nog een helft vol tegen VCO. Deze week besloten ze niet eens aan de wedstrijd te beginnen. SPV-coach Mario Plugers was met stomheid geslagen: ,,De scheidsrechter was er, wij waren er. Iedereen was er, behalve HSE. Om vijf over vijf belden ze op dat ze maar zeven man hadden en niet wilden komen. Toen hebben we gezegd dat ze desnoods maar een paar man van de veteranen mee moesten laten doen.” Ook bij de veteranen van HSE was niemand meer beschikbaar. Een halfuur voor de wedstrijd besloten ze bij HSE alsnog niet af te reizen naar Vlierden.

Nederwetten – HVV Helmond 1-5.
HVV won op bezoek bij Nederwetten eenvoudig. Na een eerste helft waarin niets gebeurde was het in de tweeede helft een stuk levendiger. Via treffers van Shariff Lopez Garrido, Christiaan van Veen, Rida van Hes (2) en Davidson Janzen wonnen de Helmonders met ruime cijfers. Giel van Korven redde met een benutte strafschop de eer voor de thuisploeg.