Volledig scherm
Michiel van Limpt van Hulsel © © Orange Pictures / Joris Verwijst

Hulsel te sterk voor SBV en promoveert naar vierde klasse, De Weebosch blijft in de vijfde klasse

nacompetitie vierde klasse zuid 1Hulsel speelde zondagmiddag een finaleduel tegen SBV. Op neutraal terrein werd er met 0-2 gewonnen van de op papier thuisspelende ploeg.  De Weebosch verloor met 1-0 van Tuldania en blijft daarom actief in de vijfde klasse. 

Op het veld van DVG Liempde was het een eigendoelpunt van SBV dat de fictieve bezoekers op voorsprong zette. twintig minuten na rust was het Tom Roest die de voorsprong verdubbelde voor zijn ploeg. 

Tuldania - De Weebosch 1-0.
De brilstand sierde bijna de hele wedstrijd het scorebord, totdat Mike de Wit van De Weebosch in de 84ste minuut in de fout ging. Uit de aanval die daarop volgde was het Rien van de Wouw die Tuldania op voorsprong zette: 1-0. Dat bleek uiteindelijk ook het enige doelpunt van de wedstrijd.

SVSH - ZSC 0-2.
SVSH is ook volgend seizoen actief in de vijfde klasse. Op sportpark Lambrek in Heeze werd het finaleduel tegen ZSC met 0-2 verloren door de ploeg uit Someren-Heide. SVSH begon sterk aan de wedstrijd en greep direct het initiatief. Bij de eerste de beste aanval van ZSC was het echter direct raak; de spits tikte een voorzet bij de eerste paal binnen. SVSH bleef echter de bovenliggende partij en kreeg via Bram van Mierlo een grote mogelijkheid maar in plaats van zelf te schieten legde hij de bal breed op Erwin Toonders waarna de grote mogelijkheid verdween. Ook in de tweede helft was SVSH sterker en was Teun Verhees dichtbij de gelijkmaker maar ook hij faalde in de afronding. In de slotfase was SVSH oppermachtig en wankelde ZSC, uit een counter viel echter de 0-2 en spatte de droom van SVSH uiteen.