Volledig scherm
PREMIUM
Spits Stefan Hulsen van Nijnsel © Orange Pictures

Hulsen voelt zich thuis bij Nijnsel: ‘Ik verwacht niet dat ik nog ooit naar een andere club ga’

Topschutter Stefan Hulsen jaagt zondag met koploper Nijnsel in de topper thuis tegen nummer twee Avesteyn op de dertiende zege op rij.

Als Nijnsel drie punten pakt tegen Avesteyn en wanneer het als derde geklasseerde DVG niet wint van Cito, is het kampioenschap in 4I binnen. Voor Hulsen (25) zou het al de derde hoofdprijs zijn in het vaandelteam van Nijnsel, na eerdere titels in 2014 en 2015 in de vijfde en vierde klasse. ,,Voor een club als Nijnsel is het fantastisch om nu weer kampioen te kunnen worden en het is mooi om dat als speler mee te mogen maken.”

  1. Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtingen in kampioen
    Amateurvoetbal

    Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtin­gen in kampioen

    Vandaag zijn de laatste beslissingen in het amateurvoetbal gevallen. FC Eindhoven won met 0-3 van buurman RPC en pakt daarmee de titel. De ploeg promoveert nu naar de eerste klasse. De vijfde klasse E zuid 2 kende een razend spannende ontknoping. Tegen de verwachting in is niet SPV maar HVV de ploeg die er met het kampioenschap van door gaat. Dramatische slotfase voor ONDO. Ploeg slikt in 98ste minuut gelijkmaker en mist daardoor het kampioenschap.