John Nelissen keert na een tussenjaar terug bij HVV Helmond
Volledig scherm
John Nelissen keert na een tussenjaar terug bij HVV Helmond © HVV Helmond

HVV Helmond heeft selectie rond met acht aanwinsten

TRANSFERHVV Helmond heeft zich voor het seizoen 2020-2021 versterkt met een achttal spelers. Het gaat om Suad Music, John Nelissen, Jan van de Laarschot, Ieljas Achenteh, Ibrahim Danisik, Adnan Asbaa, Yassir Jaaouani en Jovanni van de Linde.

Doelman Suad Music komt over van SC Helmondia. Music gaat de concurrentiestrijd aan met John Nelissen, die na een tussenjaar terugkeert bij Helmonds oudste voetbalvereniging. Middenvelder Jan van de Laarschot verruilt Mierlo-Hout voor een terugkeer bij HVV Helmond. Ook Ieljas Achenteh, Ibrahim Danisik en Adnan Asbaa komen de Helmondse gelederen versterken. De drie Eindhovenaren hebben alle drie een verleden bij VV Gestel. Aanvaller Yassir Jaaouani speelde de afgelopen seizoenen voor Achilles ‘29 en Jovanni van de Linde speelde dit seizoen voor BVV Den Bosch.

  1. Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Na lange tijd met blessures te hebben getobd, maakte Wouter Peters op zondag 8 maart bij hoofdklasser Nuenen thuis tegen AWC zijn eerste speelminuten van het seizoen. De competitie kwam vervolgens tot een vroegtijdig einde en nu is duidelijk dat de 25-jarige middenvelder voorlopig ook niet meer terugkeert op het veld. ,,Het was een lastige beslissing, maar ik heb besloten om voor nu even te stoppen met voetballen”, geeft Peters aan.