Volledig scherm
Zohir Elmaach

HVV Helmond strikt Zohir Elmaach en Toon van Lierop

Kersverse vierdeklasser heeft een zich fors versterkt voor het komend seizoen. Het team dat tegen alle verwachtingen in op de laatste speeldag beslag legde op de titel in de vijfde klasse heeft zich voor komend seizoen versterkt met Zohir Elmaach, Toon van Lierop en Antonio Greven.

Elmaach was de afgelopen seizoenen een van de smaakmakers bij SV Brandevoort, dit seizoen werd hij daar topscorer met twaalf treffers. Eerder werd al bekend dat Ilias Essakati, Danny Bartelsmans en Nordin Elmaliki al de groen-witten zullen verlaten voor stadgenoot SC Helmondia.

Van SPV komt Toon van Lierop over naar HVV Helmond. Van Lierop was de afgelopen seizoenen een ware doelpuntenmachine op sportpark Hoge Zijde, dit jaar was hij goed voor 26 treffers.

Van PSV/av komt verdediger Antonio Greven over naar sportpark Houtsdonk.

  1. Sander Vereijken zit in de zesde versnelling: van derde klasse naar betaald voetbal in 365 dagen
    PREMIUM
    Het seizoen van

    Sander Vereijken zit in de zesde versnel­ling: van derde klasse naar betaald voetbal in 365 dagen

    Als er iemand is op wiens loopbaan het begrip stroomversnelling van toepassing is, dan is het op die van Sander Vereijken (22). Ruim een jaar geleden werd hij kampioen met Mierlo-Hout in de derde klasse, onder meer door een hattrick in de kampioenswedstrijd. Een transfer naar zondaghoofdklasser Gemert volgde. Met die ploeg promoveerde de linksbuiten naar de derde divisie. En nu? Nu is het tijd voor het hoofdstuk Helmond Sport.