Volledig scherm
PREMIUM
Jan Poortvliet. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Jan Poortvliet bij Nuenen terug op het oude nest

COMPETITIESTART HOOFDKLASSETrainer Jan Poortvliet keert na twaalf jaar terug bij hoofdklasser RKSV Nuenen. De oud-international heeft veel zin in een nieuw seizoen. Nuenen begint morgen aan de hoofdklasse met een uitduel bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht.

De keuze voor Nuenen was niet zo moeilijk, vertelt Poortvliet (62), die op sportpark Oude Landen voor één seizoen tekende met een optie voor nog een jaar ,,Ik heb hier in het verleden leuk gewerkt. Er lopen nog steeds veel mensen rond die ik uit die tijd ken. De spelersgroep is natuurlijk wel veranderd. Wat ik tot nu toe heb gezien is het niveau gewoon goed en de hoofdklasse waar Nuenen nu speelt is natuurlijk geen verkeerd platform.”

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.