Volledig scherm
© RGB Stock

Joey van Otten maakt loepzuivere hattrick voor Riethoven

VIJFDE KLASSE E ZUID 1Riethoven kende een vrij eenvoudige middag op bezoek bij DVS. Voor rust had Joey van Otten er al drie in liggen uiteindelijk werd het 2-4. Pusphaira wint met 3-2 van Rood Wit'67.  

SVSH – DOSKO’32 0-1.
De bezoekers behaalden een nuttige overwinning. Een gelijkspel was terecht geweest. Het enige doelpunt viel vijf minuten na rust. Ardjan Fleerakkers schoot met zijn zwakke linker de bal binnen na een prachtige individuele actie.

DVS – Riethoven 2-4.
Het werd de wedstrijd van Joey van Otten. De Riethovense aanvaller trof drie keer doel. Een loepzuivere hattrick want hij schoot ze ook nog allemaal voor rust binnen. Bij 0-2 scoorde Wester Wester tegen. Na de pauze kwam DVS beter in de wedstrijd. Ard Gerrits tekende voor de aansluitingstreffer. Uiteindelijk werd het vier minuten voor tijd nog 2-4 door toedoen van Guido van Dingenen.

De Weebosch – Knegselse Boys 1-1.
De bezoekers kwamen na rust op voorsprong door een treffer van Hein Willems die een ongelukkig uitgespeelde bal van de keeper via een lobje binnenschoot. De Weebosch kwam op gelijke hoogte door toedoen van Sjors de Backer,1-1.

Terlo – De Bocht’80 1-2.
De Bocht ’80 heeft de smaak te pakken. Uit de laatste vier duels pakte de Oirschotse formatie de volle buit van twaalf punten. Voor rust speelde De Bocht ‘80 slecht en kwam het op een 1-0 achterstand door een treffer van Hein Hoeks. Na rust kwam De Bocht in de 71 ste minuut langszij door een rake kopbal van Gabby Gijsen. Negen minuten later bepaalde Thanh Nguyen de eindstand op 1-2.

Netersel – DEES 1-3.
De thuisploeg kwam het beste uit de startblokken. Jaap Waalen opende in de 14e minuut de score, 1-0. Even later miste Gijs van Hintum een strafschop voor Netersel. Via een eigen doelpunt van de gastheren werd het voor rust nog 1-1. Waar voor de pauze beide ploegen elkaar in evenwicht hielden, was DEES na de pauze de betere ploeg. Mitchell Smits en Floris Franssen brachten de verdiende winst bij de ploeg uit Wintelre, 1-3.

Hulsel – Casteren 3-1.
Vijf minuten voor rust nam Hulsel een 1-0 voorsprong door een treffer van Lars Verspaandonk. Na de pauze maakte Tom Roest er 2-0 van. Casteren kwam door een treffer van Roy van der Meer terug in de wedstrijd, 2-1. Vervolgens verschenen Luuk van Loenhout en Luc Schoenmakers vrij voor het Hulsel-doel, maar wisten zich geen raad met de geboden ruimte. Uiteindelijk besliste Tom Roest vijf minuten voor tijd het duel, 3-1.

Pusphaira – Rood Wit’67 3-2.
De Eindhovense studenten boekten een verdiende overwinning. Toch kwamen de bezoekers op voorsprong door een treffer van Rowan Jongen, 0-1. Niet lang daarna stonden beide partijen op gelijke hoogte door toedoen van Douwe Orij, 1-1. Nog voor de pauze liet Sander Taks de 2-1 en 3-1 aantekenen. Pusphaira verzuimde om na rust verder weg te lopen. Twintig minuten voor tijd kwam Rood Wit’67 terug tot 3-2 door een treffer van Nick Lucassen.