Volledig scherm
© Thinkstock

Juichende supporters bij Terlo; eerste winst van 2018.

VIJFDE KLASSE CTerlo liet op het eind van de competitie de supporters nog een keer flink juichen. Het boekte de eerste winst van 2018. DOSKO'32 gaat in de derde periode aan kop met de maximale winst.

Terlo – Knegselse Boys 2-1. De thuisploeg boekte de eerste overwinning van dit jaar. De winst was meer dan terecht. Koen Daris opende vroeg in de wedstrijd de score voor Terlo. Na de pauze kwam de gelijkmaker op het bord voor de beoekers. Remco van den Broek tekende voor de 1-1. Tien minuten voor tijd was de winst voor Terlo. Weer was Koen Daris trefzeker, 2-1.

DOSKO’32-Casteren 3-0. Na de pauze nam Ardjan Fleerakkers zijn ploeg bij de hand. Met een loepzuivere hattrick nam de aanvaller alle doelpunten voor zijn rekening. Het was de vijfde wedstrijd op rij waarin het geen tegendoelpunt tegen kreeg.In het hele seizoen staan het op dertien clean sheets.

DEES-DVS 2-3. DVS kwam binnen dertig minuten op 0-3 via twee doelpunten van Wester Wester en een van Roel Hundscheidt. Mitchell Smits maakte voor rust 1-3. Na rust probeerde DEES de aansluiting te zoeken, maar de 2-3 van Thomas Tholen kwam te laat om het DVS nog echt moeilijk te maken.

Hulsel – Netersel 1-1. Hulsel was de betere ploeg maar de bezoekers openden vlak na rust de score. Jaap Waalen schoot een strafschop onberispelijk binnen, 0-1. Halverwege de tweede helft maakte Tom Roest met een prachtige lob gelijk. Daarna kregen beide ploegen nog mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer.

SDO’39-Waalre 1-0. De kampioen liep tegen een nederlaag aan. Voor rust werd er niet gescoord. Na de pauze was een doelpunt van Frank Swanen genoeg voor de winst van de thuisploeg, 1-0.

Rood Wit’67 – Sterksel 1-1. De beste kansen waren voor de thuisploeg. Jordi van Leeuwen en Geert Compen vonden steeds Sterksel-doelman Harm Verstappen op hun weg.Toch kwam Rood-Wit’67 in de 39 e minuut op een 1-0 voorsprong. Geert Compen profiteerde handig van een verkeerde uittrap. Na de hervatting bleef Rood-Wit’67 opnieuw de beter voetballende ploeg. Sterksel deed sporadisch iets terug, Toch moest doelman Nick Roost in de 96e minuut zwichten voor een snoeiharde uithaal van Sterksel middenvelder Jordy Doezé, 1-1.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement