Volledig scherm
© Thinkstock

Jürgen Dirkx aan de slag bij Geldrop

GELDROP - Jürgen Dirkx wordt volgend seizoen hoofdtrainer van Geldrop. De 34-jarige oud-profvoetballer van PSV, die nu nog oefenmeester is van Dommelen, kwam een tweejarig contract overeen met de eersteklasser.

Dirkx volgt komende zomer bij Geldrop Goeran van den Heuvel op, van wie na 2 seizoenen afscheid wordt genomen. Dirkx verwacht dit seizoen het diploma trainer/coach-1 te behalen, waarna hij op het hoogste amateurniveau mag werken.


Dirkx was bij PSV vanaf 2006 jeugdtrainer en assistent-coach bij het beloftenteam, waarna hij dit seizoen bij vierdeklasser Dommelen zijn debuut maakte als hoofdtrainer.


Geldrop-voorzitter Mark Verhappen: ‘We wilden een jongen met een goede voetbalachtergrond. Die heeft Jürgen overduidelijk, hij kwam negen jaar in het betaalde voetbal uit en speelde met PSV in de Champions League. We waren er na enkele gesprekken met Jürgen snel uit dat hij voor ons de beste keuze is. We hadden een profielschets gemaakt voordat we op zoek gingen naar een nieuwe trainer en Jürgen voldeed aan vrijwel alle punten. We hebben heel veel vertrouwen in hem.’

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement