Volledig scherm
© Orange Pictures

Kampioen Riethoven sluit seizoen winnend af

VIJFDE KLASSE E ZUID 1Riethoven heeft de thuiswedstrijd tegen Netersel met 3-1 gewonnen. SVSH won op bezoek bij Rood-Wit´67 met 1-3. De Weebosch wint de laatste wedstrijd van het seizoen met 3-1 van Hulsel. 

De Weebosch – Hulsel 3-1.
Bij de rust stond Hulsel op voorsprong door een goal van Kobe Habets. Na de rust draaide De Weebosch de wedstrijd om. Wilco Jansen, Ramon van Meurs en Nick van Poppel scoorden.

Rood-Wit’67 – SVSH 1-3.
Mike van de Moosdijk zette SVSH op voorsprong. Tom Ras bracht de thuisploeg na rust op gelijke hoogte, voordat Stan van der Kruijs SVSH met twee treffers de voorsprong schonk.

Knegselse Boys – Terlo 2-3.
Mischa Kunnen zette Terlo voor rust met een hattrick op 0-3. Na de pauze kwam Knegselse Boys door goals van Tim Geerts en Bas Sesink terug tot 2-3.

Dosko’32 – De Bocht’80 4-1.
Na 32 minuten maakte Willem Brouwer de 1-0. Direct na rust scoorde De Bocht 1-1 via Mark van Gardingen, maar direct na de aftrap soleerde Jur Beerens door de hele verdediging: 2-1. Via Pieter Castelijns en een prachtige kopbal van Niek Luijten werd de eindstand 4-1.

Riethoven – Netersel 3-1.
Daan Michiels maakte 0-1 namens Netersel. In de tweede helft kon Riethoven orde op zaken stellen. Guido van Dingenen wist tweemaal het net te vinden en Geert van Grotel tekende voor het slotakkoord door een corner binnen te koppen.

Casteren – DEES 1-1.
In een zeer matige eerste helft werd niet gescoord. Na rust werd het spel beter en na drie minuten bracht Ruud Moeskops de gasten aan de leiding. Halverwege de tweede helft zorgde Niek Sterken voor de terechte gelijkmaker.

Pusphaira – DVS 2-0.
Pusphaira versloeg DVS in de laatste wedstrijd van het seizoen. Bas van Liebergen maakte uit een corner 1-0. In de tweede helft verdubbelde Kai Brandt de score.