Volledig scherm
© Thinkstock

Kansenregen levert Boskant één doelpunt op

VIERDE KLASSE F ZUID 1Vooral in de eerste helft kreeg Boskant veel kansen, toch scoorde de mannen van trainer Sander Jansen slechts één keer, uit een hoekschop. 

De bal werd voor het doel geslingerd en viel voor de voeten van Frank van der Heijden. Hij kreeg de bal in een vol strafschopgebied tegen de touwen gewerkt: 1-0. In de tweede helft daalde het niveau van de wedstrijd mede door het slechte weer en daardoor zware veld. In de slotfase leek de 2-0 te vallen, volgens vrijwel iedereen op het veld was de bal over de lijn. De grens-en scheidsrechter zagen geen doelpunt. Het bleef bij 1-0.

  1. KNVB, ING en internationals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    KNVB, ING en internatio­nals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    De KNVB heeft samen met sponsor ING en de Oranje-internationals een financieel steunpakket ter waarde van 11 miljoen euro opgezet voor alle Nederlandse voetbalclubs. Het pakket bestaat uit een combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen, allemaal bedoeld om de financiële consequenties van de coronacrisis voor zowel de prof- als amateurclubs enigszins te beperken. De verdeling van het geld tussen de profs en amateurs is ongeveer 'fiftyfifty'.