Archiefbeeld Knegselse Boys - SVSH
Volledig scherm
Archiefbeeld Knegselse Boys - SVSH © Orange Pictures Frank Kerbusch

Knegselse Boys walst over Sterksel heen

VIJFDE KLASSE DKnegselse Boys gaf de tweede helft gas tegen Sterksel. Met rust stond het 0-2, maar in de tweede helft lag de bal maar liefst vier keer in het doel.

LSV – DEES 2-3.

In de 20ste minuut scoorde Grard van de Sande de 1-0.Bart Dieker verdubbelde de score in de 42ste minuut met een kopgoal uit een corner. LSV wist vlak daarna nog iets terug te doen: 1-2. Na rust kwamen ze in de 55ste minuut via een vrije trap op gelijke hoogte. Toch was de winst voor DEES: in 85ste minuut wist Hein van de Sande te scoren uit een counter.

Sterksel – Knegselse Boys 0-6.

Voor rust openden Marc en Lars Kuijken de score met in de korte hoek: 0-2. Na rust was het Hein Willems die een voorzet binnewerkte en de 0-3 op het bord zette. De score werd uitgebouwd: Luc Mollen scoorde na een prachtige opbouw van achter, Tim Geerts kon simpel binnentikken en Daan Peters rondde een steekpass af in de lange hoek.

Netersel – DVS 2-0.

Netersel begon sterk aan de wedstrijd en had veel kansen. In de 42ste minuut opende Roel Michiels de score met een lobje over de keeper: 1-0. Na rust nam DVS het initatief, maar Netersel hield stand en in de 79ste minuut maakte Alex Spooren de 2-0.

Pusphaira – Terlo 4-0.

De voorsprong kwam in de 20ste minuut door een penalty Tom Hanckmann. Vlak voor rust viel de 2-0 via Sander Tax. Hij dribbelde naar de rand van de zestien en schoot hard binnen. Meteen na rust ging Pusphaira door met scoren: Eduardo kopte de 3-0 binnen uit een corner. In de 75ste minuut zette wederom Tax de eindstand op het scorebord met een binnentikker.

Tongelre – Casteren 2-1.

Tongelre beste ploeg speelde dominant en wist in de 25ste minuut op voorsprong te komen door een goal van Boubou Gansiry Dioum. Vlak voor rust werd hij neergehaald in de zestien. Hij rondde de strafschop zelf af: 2-0. Na rust kwam Casteren meer in de wedstrijd. In de 75ste minuut wist Dennis Swaans 2-1 binnen te werken en hij zette daarmee ook de ruststand op het bord.

EDN ’56 – De Bocht ’80 3-0.

De eerste twee goals voor de thuisploeg vielen allebei uit een corner. In de 30ste minuut draaide Thijs Claassen in één keer binnen en tien minuten later wist Luuk van Doormaal de bal binnen te werken uit de kluts. In de 85ste minuut werd het nog 3-0 door een frommelgoal van invaller Luc van Breda.

SVSOS – Dosko ’32 2-2.

De thuisploeg kwam op voorsprong maar vlak voor rust wist Jur Beerens drie man voorbij te dribbelen in de zestien en te scoren: 1-1. Na rust kwam de thuisploeg wederom op voorsprong. In de 85ste minuut plukte Ardjan Fleerakkers een vrije trap van Beerens uit de lucht scoorde zo de 2-2.